Jump to content


Photo
- - - - -

tama job thingy


  • This topic is locked This topic is locked

toxicskippy

  • toxicskippy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 44 posts
  • Joined: 06-December 05

Posted 03 March 2007 - 05:39 PM ( #1 )

hey peeps you know the things that are for like the job thingy well my tama v4 the second one its 10 and the 1st one is 9 but the last one is 0 cuz i only have one tama but none of my friends have tamas wel not any more i told my friend about my new tama she said it was out of stile and then she said i was out of stile which made me mad o well but i need a new battery for my other tamas but my dad took the car to work but mabey tomorrow but i would have to use the cheat code thingy to make it any tama i want but ughhh it is so hard and i failed on 2 i only have one that is like that o well so connecting them will make the last one higher than 0??? :huh: :huh: gosh i never new i could type that much:)

Replies

4

Views

467

Started

03 Mar 2007

Last Post

04 Mar 2007

bazla1234

  • bazla1234 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 647 posts
  • Joined: 27-September 06

Posted 04 March 2007 - 07:48 AM ( #2 )

are you talking about the flower???

then play flag coz i do and it gose up

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 04 March 2007 - 07:58 AM ( #3 )

Uh.... What is your question? Sorry ^_^

Shape = Intellgence (pencil icon)
Dance = Arts/Talent (star icon)
Flag = Kindess (flower icon)
Jump rope and mimic is random caterogry.

Edit: Do you mean debug?

Edited by Locky458, 04 March 2007 - 07:59 AM.


toxicskippy

  • toxicskippy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 44 posts
  • Joined: 06-December 05

Posted 04 March 2007 - 10:58 AM ( #4 )

no i mean yes the flower but i don;t have flag i just got it yesterday and it still an child

Mad_About_Tamas!

  • mad-about-tamas user photo
  • Group: Members
  • Posts: 22 posts
  • Joined: 04-March 07

Posted 04 March 2007 - 01:25 PM ( #5 )

Speaking of jobs. I got that message were I get to pick my job. I accidently pressed C (cancel) And it went away! :rolleyes: I was just wondering can I have another chance to pick a job? If anyone as the answer PLEASE MAIL ME! I really wanted a job! Thanks alot! :rolleyes:

Edited by Mad_About_Tamas!, 04 March 2007 - 01:26 PM.