Jump to content


Photo
- - - - -

HELP!


  • This topic is locked This topic is locked

Bronica

  • bronica user photo
  • Group: Members
  • Posts: 664 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 09 March 2007 - 05:03 PM ( #1 )

Well, this morning my v1 v2 and v4 were asleep, so i was fiddling with my v3 and i went into the adress book icon and clicked on 'present' then went into 'food' and i went to scroll through the list but button A wouldn't work. i pressed button B but it didn't ask if i wanted to wrap it, it just stayed there, on the same screen. So i pressed button C but it wouldn't exit so i had to reset it. that was the only thing that worked, and then i tried to go into it again, but it did the same. :blink: :D :furawatchi: :)

Replies

7

Views

325

Started

09 Mar 2007

Last Post

10 Mar 2007

tamitamigotchi

  • tamitamigotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 72 posts
  • Joined: 13-June 06

Posted 09 March 2007 - 05:43 PM ( #2 )

hmm...
never heard of that b4!
did u get it really wet or something?
sounds rlly strange.
if it doesn't work
mebbe u should get another one
or another battery.
don't think i helped much, but
looked like u needed help...

0o-Chocola-o0

  • 0o-chocola-o0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 216 posts
  • Joined: 08-February 07

Posted 09 March 2007 - 05:53 PM ( #3 )

Hey,
If you V3 was asleep you can't wrap up your presents!
If your tama was not asleep then it might be a small glitch or maybe even slightley dammaged!
If thats all thats wrong wiht it I wouldnt suggest buying a new one unless you really wanna give gifts!
-Chocola :blink:

Bronica

  • bronica user photo
  • Group: Members
  • Posts: 664 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 09 March 2007 - 06:09 PM ( #4 )

hmm...
never heard of that b4!
did u get it really wet or something?
sounds rlly strange.
if it doesn't work
mebbe u should get another one
or another battery.
don't think i helped much, but
looked like u needed help...

i didn't get it wet at all and if i did it was like a year ago and nothing happened to it. when i do get my tams wet i only get a tiny wpeck of water on them

Bronica

  • bronica user photo
  • Group: Members
  • Posts: 664 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 09 March 2007 - 06:11 PM ( #5 )

YAY!!! I CHECKED IT AGAIN AND IT LET ME in TO THE WRAPPING SECTION. but i'm still afraid there's something wrong with it, what if id does it again? and no, my tama was not asleep when this occured

libesh_666666

  • libesh-666666 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 04-March 07

Posted 09 March 2007 - 08:02 PM ( #6 )

;) hmm.... that is strange maybe you need to get a new 1 :)

alexv4

  • alexv4 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 46 posts
  • Joined: 03-March 07

Posted 10 March 2007 - 02:50 AM ( #7 )

just keep using it normally

alexv4

  • alexv4 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 46 posts
  • Joined: 03-March 07

Posted 10 March 2007 - 02:51 AM ( #8 )

just keep using it normally