Jump to content


Photo
- - - - -

I GOT A DIFFERENT VERSION!


  • This topic is locked This topic is locked

phobo

  • phobo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 704 posts
  • Joined: 11-February 07

Posted 21 March 2007 - 08:57 PM ( #1 )

I pressed the reset button and pressed all the buttons and the screen turned black!!!!!! After a while, another screen came
up and it said:
Ver:
A4.2 U
AND IT HAD THIS WEIRD CHARACTER ON IT!!!!!!!!
Then it said:

ROM
TEST
Next:
ROM OK
Then it showed the little thing that says, "STAND BY" when you connect!!!!! I did it to another tamagotchi and connected them
and it started a game and said:994 K
It then said:SLEEP
I think I turned it into an alien!!!!! HHHHHEEEELLLLLPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Replies

8

Views

426

Started

21 Mar 2007

Last Post

25 Mar 2007

MrMoo

  • mrmoo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 208 posts
  • Joined: 26-November 06

Posted 21 March 2007 - 09:32 PM ( #2 )

thats the factory test mode.

~TamaBloom12~

  • tamabloom12 user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 2,284 posts
  • Joined: 15-February 07

Posted 21 March 2007 - 09:44 PM ( #3 )

Hey, I did that to my old V1 on purpose, I thought it was pretty awsome :( ,but I did it by holding down all four buttons, including reset, and letting them go at the same time, it took awhile to do but being a hyper little 10 year old, I thought it was amazing. :(

koozie

  • koozie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 21 posts
  • Joined: 12-March 07

Posted 22 March 2007 - 03:05 AM ( #4 )

It's just a test mode. Don't worry.

Vanilla

  • vanilla user photo
  • Group: Members
  • Posts: 448 posts
  • Joined: 13-February 07

Posted 22 March 2007 - 09:59 AM ( #5 )

hm...while on the topic of test mode, is it possible to do rom test on a debugged version? i've tried many times on my debugged version 1 and i can't seem to get it to work.

JAY942942

  • jay942942 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 993 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 22 March 2007 - 10:08 AM ( #6 )

It doesn't work on debugged tamas.

Does it work on Connexion V4 europe?

phobo

  • phobo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 704 posts
  • Joined: 11-February 07

Posted 22 March 2007 - 03:53 PM ( #7 )

thanks!i thought i had twins!!

mametchiluna

  • mametchiluna user photo
  • Group: Members
  • Posts: 95 posts
  • Joined: 28-December 06

Posted 22 March 2007 - 06:10 PM ( #8 )

thats the factory test mode.

I used to do that a lot on my old v1s. It's ok :)

sancha

  • sancha user photo
  • Group: Members
  • Posts: 67 posts
  • Joined: 10-March 07

Posted 25 March 2007 - 05:15 AM ( #9 )

what is the factory test mode?? :) B) :) ;) ;) :D :huh: :huh: