Jump to content


Photo
- - - - -

HELP!


  • This topic is locked This topic is locked

tamagirl9406

  • tamagirl9406 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 209 posts
  • Joined: 04-April 07

Posted 08 April 2007 - 10:52 AM ( #1 )

When I go to play with my Red Stars Version 3 Connection, the screen will sometimes start to fade away whenever I push a button. I reset and download and then it is okay. Not long after I do that the same thing happens again. Do any of you know what it is/what is causing it/how to stop it for good?

Replies

4

Views

314

Started

08 Apr 2007

Last Post

08 Apr 2007

webkinzrule

  • webkinzrule user photo
  • Group: Members
  • Posts: 164 posts
  • Joined: 02-March 07

Posted 08 April 2007 - 11:07 AM ( #2 )

im not sure did u drop your tama in the water? :lol: ;)

hallie

  • hallie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 406 posts
  • Joined: 26-March 06

Posted 08 April 2007 - 11:27 AM ( #3 )

Sounds like a dying battery to me :lol: Try replacing the battery then downloading your Tama again

oxoTamaChickxox

  • oxotamachickxox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8 posts
  • Joined: 07-April 07

Posted 08 April 2007 - 03:46 PM ( #4 )

umm watz this bout redownloading ur tama!?!?!?!

hallie

  • hallie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 406 posts
  • Joined: 26-March 06

Posted 08 April 2007 - 04:06 PM ( #5 )

umm watz this bout redownloading ur tama!?!?!?!

If you press the reset button on your tamagotchi while it's still alive, you can choose the option to 'download' your pet from the last major event.

However i think this only works with version 1 and above. It's very useful if you need to change the battery :(

Hope you understand from my explanation, and please excuse my awful spelling ;)