Jump to content


Photo
- - - - -

OMGOMGOMG!TWINS!(long read)


  • This topic is locked This topic is locked

hotwheelsdude01

  • hotwheelsdude01 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 18 posts
  • Joined: 03-April 07

Posted 10 April 2007 - 02:50 PM ( #1 )

Ok, I just debugged my freinds v4, but it was stuck on hyper speed.So I tried to un-debug it by taking a trusty steak knife to the two half circles and scraping them up. Yay!! It worked,I resetted it, but then as soon as "Boy" with the baby boy above it went away, the matchmaker came!!!!!! It brought a Memeitchi and the baby went in the air and kissed it!!!Then the fireworks came and another baby boy shows up right next to it!!!!!(I was pressing A when it first hatched to see if if was really un-debugged,that might be why)

Replies

19

Views

879

Started

10 Apr 2007

Last Post

30 May 2007

Kiwitchi_Fan

  • kiwitchi-fan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,312 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 10 April 2007 - 02:54 PM ( #2 )

Even if it was un-debugged, my guess is that a Tama that was once debugged can keep certain glitches for life. Just a little note - its pointless to debug a V4, all they do is get stuck on hyperspeed. Just to be safe, I would reccomend a reset/download and the gltch might disappear. Don't be surpprised if odd things keep happening though.

tamagotchi_chain

  • tamagotchi-chain user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 08-March 07

Posted 10 April 2007 - 06:38 PM ( #3 )

Wow. :puroperatchi: :rolleyes:

DragonFire411

  • dragonfire411 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 151 posts
  • Joined: 11-October 06

Posted 10 April 2007 - 07:00 PM ( #4 )

I think maybe u chould keep it like that (unless really really wierd and bad things start happening to your tam). See what happens to it.

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 10 April 2007 - 07:12 PM ( #5 )

Ok, I just debugged my freinds v4, but it was stuck on hyper speed.So I tried to un-debug it by taking a trusty steak knife to the two half circles and scraping them up. Yay!! It worked,I resetted it, but then as soon as "Boy" with the baby boy above it went away, the matchmaker came!!!!!! It brought a Memeitchi and the baby went in the air and kissed it!!!Then the fireworks came and another baby boy shows up right next to it!!!!!(I was pressing A when it first hatched to see if if was really un-debugged,that might be why)

The baby mated and had a child? So now you have two babies on the screen (one is the parent, and one is the child)? Interesting glitch (probably related to entering / exiting debug mode). Can you provide photos?

~bix~

  • bix user photo
  • Group: Members
  • Posts: 209 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 10 April 2007 - 11:28 PM ( #6 )

Oh my!! :o :o That's SO gross!! :blink: (a baby had a baby)

makiko_girl

  • makiko-girl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 64 posts
  • Joined: 15-March 07

Posted 11 April 2007 - 12:25 AM ( #7 )

:o OMG OMG :o that is really cool (well that is wat i think). but jsut be cair ful, it could has more glitches to come (that would be annouying!)
makiko_girl :blink:

TamaMaria

  • tamamaria user photo
  • Group: Members
  • Posts: 438 posts
  • Joined: 20-October 05

Posted 11 April 2007 - 12:44 AM ( #8 )

Oh my!! :o :o That's SO gross!! :blink: (a baby had a baby)

The baby didnt have the baby, the memetchi did!!!

Sweet Kandi

  • sweet-kandi user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 11,170 posts
  • Joined: 13-November 05

Posted 11 April 2007 - 01:34 AM ( #9 )

The baby didnt have the baby, the memetchi did!!!

The Memetchi had a baby with the baby it sounds.

Very odd. Pictures?

ichigotchi_212

  • ichigotchi-212 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 120 posts
  • Joined: 30-March 07

Posted 11 April 2007 - 07:43 AM ( #10 )

OMG OMG! They might be playing. :rolleyes: :rolleyes: :ph34r: :lol: Or not.

hotwheelsdude01

  • hotwheelsdude01 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 18 posts
  • Joined: 03-April 07

Posted 04 May 2007 - 07:55 PM ( #11 )

sorry guys, I cant post pictures because (1)no digital camera (2)two days ago, i was showing my friend what happened to his tama, and my teacher came up behind me and just took it out of my hand.I asked if i could pause it but she said no.Im hoping they made it to the naming screen, where its automtacly paused.My friend wont get it back till june 1.

kuchipatchi love

  • kuchipatchi-love user photo
  • Group: Members
  • Posts: 825 posts
  • Joined: 05-May 07

Posted 06 May 2007 - 10:27 PM ( #12 )

wow. :huh: THAT is sooooooooooooo weird!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh: :(

apple123

  • apple123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 13 posts
  • Joined: 05-May 07

Posted 07 May 2007 - 04:52 PM ( #13 )

Wow it is really messed up.

killer_91

  • killer-91 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 356 posts
  • Joined: 05-May 07

Posted 07 May 2007 - 06:01 PM ( #14 )

i cant believe that a baby tama actually had a baby of its own. <_< ;) :o

Tamaroxyoursox

  • tamaroxyoursox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 480 posts
  • Joined: 29-April 07

Posted 07 May 2007 - 06:01 PM ( #15 )

just debugging

*Gotchi-Girl*

  • gotchi-girl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 36 posts
  • Joined: 31-March 07

Posted 27 May 2007 - 10:46 AM ( #16 )

sorry guys, I cant post pictures because (1)no digital camera (2)two days ago, i was showing my friend what happened to his tama, and my teacher came up behind me and just took it out of my hand.I asked if i could pause it but she said no.Im hoping they made it to the naming screen, where its automtacly paused.My friend wont get it back till june 1.

Hmph, teachers can be so cruel!

~Red~Rose~

  • redrose user photo
  • Group: Members
  • Posts: 295 posts
  • Joined: 12-April 07

Posted 27 May 2007 - 10:53 AM ( #17 )

If you used a knife to un-debug it, then that's probably why