Jump to content


Photo
- - - - -

has this happened to u?


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: in my tama every like 10 hours the shop still dosen't change i have to wait like a day or 2 (8 member(s) have cast votes)

in my tama every like 10 hours the shop still dosen't change i have to wait like a day or 2

  1. it's a glitch (3 votes [37.50%])

    Percentage of vote: 37.50%

  2. there nothing wrong with it! (2 votes [25.00%])

    Percentage of vote: 25.00%

  3. definitley need a new tama (2 votes [25.00%])

    Percentage of vote: 25.00%

  4. its fine dummy!!!! (1 votes [12.50%])

    Percentage of vote: 12.50%

Vote

tamafun82

  • tamafun82 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 13-April 07

Posted 13 April 2007 - 02:00 PM ( #1 )

i am so :D i will never be :P unless u guys help me like isen't the tamashop i have v44 by the way isen't tama shop supposed to be reset like every 2 or 3 hours mine takes 3 days plz reply plz i beg u plz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Replies

2

Views

230

Started

13 Apr 2007

Last Post

14 Apr 2007

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 14,020 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 13 April 2007 - 03:39 PM ( #2 )

Under normal conditions (if you don't pause your tama) the shop has new stock in the morning, re-stocks at 3pm and re-stocks at 7pm.

If you keep pausing or changing your tama's little clock for various reasons then you may have messed up the re-stocking times.

Check your tama's little clock is set to the right date and time. Some members accidentally set the time to 2.00 and think it is 2.00 in the afternoon, but the clock thinks it is 2.00 in the morning :)

Richard8777

  • richard8777 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 325 posts
  • Joined: 07-April 07

Posted 13 April 2007 - 06:25 PM ( #3 )

i change mines clock 3 times a day ^_^

my shop still restocks at the same times,but he/she might have a glitch in his/her tama,if it doesn't reset for a while,you may need to reset and press download,that fixes all my glitches lol :o