Jump to content


Photo
- - - - -

not connecting


  • This topic is locked This topic is locked

_Flame_

  • flame user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,063 posts
  • Joined: 16-February 07

Posted 13 April 2007 - 07:32 PM ( #1 )

Ok, so my v3 and my sisters v3 are partners, and we want them to mate. I was connecting them today with Present, and on mine, instead of connecting, it said "Sorry List Full!" so I deleted like 5 tamas from both of there friends list, and it still does not work! And this is only happening with my grey v3, it does this with other tamas too. on my other v3 and my sisters same yellow one, the one that my grey one is partners with, Present works.

please tell me why this is happening!

Replies

3

Views

257

Started

13 Apr 2007

Last Post

14 Apr 2007

tamablues

  • tamablues user photo
  • Group: Members
  • Posts: 395 posts
  • Joined: 02-April 07

Posted 13 April 2007 - 08:08 PM ( #2 )

Your tama doesn't have too many friends it has too many items :)

_Flame_

  • flame user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,063 posts
  • Joined: 16-February 07

Posted 14 April 2007 - 06:07 PM ( #3 )

Thank you! I deleted some items and now it works! :D

gotchigirl525

  • gotchigirl525 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 100 posts
  • Joined: 07-April 07

Posted 14 April 2007 - 06:14 PM ( #4 )

:o That's weird... :o The only thing i can say is to delete most of your friends. :( I turly think it's a glich. :( :mametchi: :kusatchi: :nazotchi: :nyatchi: :lol: :pochitchi: :gozarutchi: :chohimetchi: