Jump to content


Photo
- - - - -

Nazotchi glitch


  • This topic is locked This topic is locked

Changgy

  • changgy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 17 posts
  • Joined: 06-April 07

Posted 14 April 2007 - 01:57 PM ( #1 )

when I connected my v4 with my v3 my v3 baby on my v4 looked like Nazotchi!!!!!

Replies

10

Views

340

Started

14 Apr 2007

Last Post

15 Apr 2007

Michigan State

  • michigan-state user photo
  • Group: Members
  • Posts: 62 posts
  • Joined: 26-February 07

Posted 14 April 2007 - 02:17 PM ( #2 )

It happened because theyre two different versions

kuchibunbuntchi

  • kuchibunbuntchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 179 posts
  • Joined: 27-January 07

Posted 14 April 2007 - 02:59 PM ( #3 )

yes, it's because the baby on your v3 isn't one of the characters on your v4

♥♥Sharpay #1 fan♥♥

  • &-9829;&-9829;sharpay-1-fan&-9829;&-9829; user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 1,836 posts
  • Joined: 25-January 07

Posted 14 April 2007 - 03:36 PM ( #4 )

Yeah. If you can't get the character of one version on the other version then when you connect it's a Nazotchi.

Chibi_Kikay

  • chibi-kikay user photo
  • Group: Members
  • Posts: 10 posts
  • Joined: 10-April 07

Posted 14 April 2007 - 08:12 PM ( #5 )

Well, this is one of the few questions I actually *do* know how to answer... :D

You got a Nazotchi cuz its not one of the playable characters on your current one. It's kinda like on the pokemon game boy games, if you've ever played them.

tama goddess 1

  • tama-goddess-1 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 15 April 2007 - 02:40 PM ( #6 )

it would way cool if you can keep it being that! :) isnt that a secret character?!

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 15 April 2007 - 04:32 PM ( #7 )

Well, this is one of the few questions I actually *do* know how to answer... :lol:

You got a Nazotchi cuz its not one of the playable characters on your current one. It's kinda like on the pokemon game boy games, if you've ever played them.

OFF TOPIC: But remember if you have a certain pokemon that's not on the other game or that is new and not on the PokeDex the game won't let you connect or if you have a Bulbasaur and put in on Pokemon Sapphire they will show a different picture pose of him from Pokemon Firered and Leafgreen.

Anyways for example if you had a Ichigotchi on the v2 and you connected with the v3 Nazotchi :lol: will appears, so you can say Nazotchi = unknown..

It is not a glitch :lol:.

gotchigirl2468510

  • gotchigirl2468510 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 21 posts
  • Joined: 12-March 07

Posted 15 April 2007 - 04:43 PM ( #8 )

i tried connecting my V3 and my V4 but i does not work i think that my V3 is broken cuz when i connected a V4 and a V4 it worked i just don't get what happend to my V3


if u want to e-mail me e-mail me at smiley_miley8@yahoo.com :lol:

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 15 April 2007 - 04:46 PM ( #9 )

i tried connecting my V3 and my V4 but i does not work i think that my V3 is broken cuz when i connected a V4 and a V4 it worked i just don't get what happend to my V3


if u want to e-mail me e-mail me at smiley_miley8@yahoo.com :lol:

Try to reset or download your tamagotchi, hope it works.

:lol: Locky458 :lol:

gotchigirl2468510

  • gotchigirl2468510 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 21 posts
  • Joined: 12-March 07

Posted 15 April 2007 - 04:52 PM ( #10 )

ok i will try it

gotchigirl2468510

  • gotchigirl2468510 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 21 posts
  • Joined: 12-March 07

Posted 15 April 2007 - 04:53 PM ( #11 )

thankyou!!!!!!!!!!!!!!! it worked