Jump to content


Photo
- - - - -

My tama won't connect!


  • This topic is locked This topic is locked

fun2

  • fun2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,205 posts
  • Joined: 02-April 07

Posted 28 April 2007 - 10:57 AM ( #1 )

I just got another v4 and i was playing with it And I thought that i wanted to connect it to anther v4 of mine.But when i connected it (the new one) emediotly said fail. I also connected it to the others I have.But the other ones connect with eachother so the new one has a problem.What do I do????????????? :lol: <_< :wacko: :ph34r:

Replies

6

Views

194

Started

28 Apr 2007

Last Post

28 Apr 2007

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 13,988 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 28 April 2007 - 11:07 AM ( #2 )

Several members have had this problem before with just one of their V4s but not the others.
It's been suggested that you RESET and DOWNLOAD. Spudi tried this when she had the same situation.

That seems to clear the problem - I know it's worked for several other members too.

Good Luck

fun2

  • fun2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,205 posts
  • Joined: 02-April 07

Posted 28 April 2007 - 11:10 AM ( #3 )

Several members have had this problem before with just one of their V4s but not the others.
It's been suggested that you RESET and DOWNLOAD. Spudi tried this when she had the same situation.

That seems to clear the problem - I know it's worked for several other members too.

Good Luck

Why thank you!!!! :lol:

generalfat

  • generalfat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 5 posts
  • Joined: 28-April 07

Posted 28 April 2007 - 12:15 PM ( #4 )

i understand the reset part... but download? download what?

~Mr.Canvas~

  • mrcanvas user photo
  • Group: Members
  • Posts: 269 posts
  • Joined: 27-April 07

Posted 28 April 2007 - 12:36 PM ( #5 )

If you are in direct sunlight, that's the problem.

You should use our hand to cover it up than connect.

pinkysparkly

  • pinkysparkly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 22-March 07

Posted 28 April 2007 - 12:59 PM ( #6 )

I reset and downloaded but it still it wouldn't connect with my v3. Now I reset it and it's still a baby but I will post what happens when I try again. ^_^

Is there something wrong with my tamagotchi? :)

heart of stone87

  • heart-of-stone87 user photo
  • Group: Account Closed
  • Posts: 966 posts
  • Joined: 20-April 07

Posted 28 April 2007 - 02:56 PM ( #7 )

well maybe you should try getting a new batterie or a new tama :) hope i helped!