Jump to content


Photo
- - - - -

Not connecting?


  • This topic is locked This topic is locked

PoisonedV

  • poisonedv user photo
  • Group: Banned
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 29-April 07

Posted 30 April 2007 - 08:58 PM ( #1 )

My younger sister just got a V4. It's a baby, but I know they can connect. For some reason it won't connect to my V4 or my V2.Does anyone know whats wrong?

Replies

3

Views

249

Started

30 Apr 2007

Last Post

01 May 2007

lip gloss fairy

  • lip-gloss-fairy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 17 posts
  • Joined: 30-April 07

Posted 01 May 2007 - 12:20 AM ( #2 )

:P ok, i had this problem with my v1 before, but i had lent it a friend ands she dropped it and it wouldn't connect anymore, So I think you should put new batterys in it (this worked for me even though i had new batterys in it) if this still dosent work i would say E-MAIL Bandai

ps dont worry about putting new batterys in tama, you wont lose any points; items you will stay the same

hope i helped xox :P


oooohhh! i almost forgot! when v4s connect select jinsi
and when v2s and v4s connect selcet others

Edited by lip gloss fairy, 01 May 2007 - 12:24 AM.


Mamechi's owner

  • mamechis-owner user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 11-April 07

Posted 01 May 2007 - 02:01 AM ( #3 )

if u wanna connect w/ oda versions of tamas try connecting in others and to v4 select v4

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 14,039 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 01 May 2007 - 09:13 AM ( #4 )

Several members have had a few problems connecting with their V4s.

Before you put in new batteries, you might want to try RESET and DOWNLOAD straightaway. That method seems to have worked in clearing up the problem with connecting for a lot of members :)