Jump to content


Photo
- - - - -

PLEASE HELP


  • This topic is locked This topic is locked

jillymanilly

  • jillymanilly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 42 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 02 May 2007 - 08:45 AM ( #1 )

I reset both of my tamas and when
I reset them it came up saying ROM test and then it said ROM ok then it came up with a tamagotchi character then it came up with the screen that it is when your connecting but I hadnt pressed the conection thing then it came up saying 960k on one and 1006k on the other one is this a glitch or did I reset them in some kind of special way by mistake
PLEASE HELP THIS HAS NEVER HAPPENED TO ME BEFORE

:huh: :huh: :huh: :pochitchi:

Replies

21

Views

735

Started

02 May 2007

Last Post

19 May 2007

pikawitchu

  • pikawitchu user photo
  • Group: Members
  • Posts: 35 posts
  • Joined: 22-April 07

Posted 02 May 2007 - 09:41 AM ( #2 )

sounds really glitchy try resseting again did you debug it because i heard if it goes wrong you can erase what you did

tama*chic*101

  • tamachic101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 129 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 02 May 2007 - 11:04 AM ( #3 )

I don't know. Sorry. Never happened 2 me either.

:huh: tama*chic*101 :huh:

jillymanilly

  • jillymanilly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 42 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 02 May 2007 - 12:35 PM ( #4 )

I never debugged it

roxysurfgirl70

  • roxysurfgirl70 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 98 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 02 May 2007 - 03:18 PM ( #5 )

That happened to my sister once, she got water in hers!!

jillymanilly

  • jillymanilly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 42 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 03 May 2007 - 06:49 AM ( #6 )

ive never got water on it either

kuchipatchi love

  • kuchipatchi-love user photo
  • Group: Members
  • Posts: 825 posts
  • Joined: 05-May 07

Posted 07 May 2007 - 01:56 PM ( #7 )

apparently that is very good you can choose who you want to be.never tried it myself,though. :blink:

jillymanilly

  • jillymanilly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 42 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 14 May 2007 - 08:53 AM ( #8 )

So are you saying that I might have debugged it or somthing by mistake :P :wub: :)

peterlinux

  • peterlinux user photo
  • Group: Members
  • Posts: 38 posts
  • Joined: 21-February 07

Posted 14 May 2007 - 03:30 PM ( #9 )

Jilly, maybe your sister or brother poured water on it.
If you dont have a sister or a brother, maybe you did it accidently without noticing.
I would just press buttons like mad :P

club penguin

  • club-penguin user photo
  • Group: Members
  • Posts: 85 posts
  • Joined: 14-April 07

Posted 14 May 2007 - 09:34 PM ( #10 )

well, are ur parents acting wierd? if they are i might have an answer to all ur problems. i no its :P but...well, i no things lets just say. :D

dancinkayley

  • dancinkayley user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,671 posts
  • Joined: 26-December 05

Posted 15 May 2007 - 05:10 AM ( #11 )

Maybe you held down A, B and C while pressing Reset. Don't worry this is just the factory test.

hypergotchi

  • hypergotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,545 posts
  • Joined: 04-April 06

Posted 15 May 2007 - 06:27 AM ( #12 )

Well, it is a glitch, but someone HAS posted "how to connect eggs", I'm not sure if it was on THIS website though...

jillymanilly

  • jillymanilly user photo
  • Group: Members
  • Posts: 42 posts
  • Joined: 26-March 07

Posted 15 May 2007 - 01:26 PM ( #13 )

Thanks the how to connect eggs page said that :ichigotchi: :furawatchi: but I was just messing around with buttons when I was resetting it wierd how I managed to do that but I still dont get the tamagotchi character coming onto the screen :ichigotchi: :ichigotchi:

Tamaroxyoursox

  • tamaroxyoursox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 480 posts
  • Joined: 29-April 07

Posted 15 May 2007 - 09:50 PM ( #14 )

glitches probably

ritathinkspink

  • ritathinkspink user photo
  • Group: Members
  • Posts: 116 posts
  • Joined: 05-May 07

Posted 15 May 2007 - 10:29 PM ( #15 )

Hey, i heard it was some cheat for your tama to connect when its an egg!

ok i found the cheat and this is what it says:

Rom Test
Use this to connect with a egg.
First you need one egg and a tamagotchi OR a egg.
We'll call the egg 1 and the tamagotchi 2.
Get one and push all buttons(even reset) and hold.
After you let go it should be a black screen.
Press A, B, C, A then it should say 2.7 .
Next push A. Your screen should now read Rom Test.
After a few seconds when it says Rom OK press A and it should go to the normal connection screen.
Get 2 and go to the connection screen normaly.
Note: If you do it with two eggs then you'll have to do this twice.
Please email me some more cheats. Remeber to tell me if it you tried it or not!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamaroxyoursox

  • tamaroxyoursox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 480 posts
  • Joined: 29-April 07

Posted 15 May 2007 - 10:32 PM ( #16 )

huh?

Angel:)

  • angel user photo
  • Group: Members
  • Posts: 723 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 15 May 2007 - 11:33 PM ( #17 )

sorry i cant help but maybe you can pm Admin to ask this question!
:) :D :P