Jump to content


Photo
- - - - -

Crud...How do i fix this?


  • This topic is locked This topic is locked

~Zunky~

  • zunky user photo
  • Group: Members
  • Posts: 538 posts
  • Joined: 24-November 06

Posted 13 May 2007 - 08:46 AM ( #1 )

Okay let`s see...I tried to debug my yellow V3 with stars and i messed it up...I put the battary back in and the egg was all pixeley,then i tried to erase it *the pencil lead* and it STILL diddn`t work! How do i get my tama back to normal?! *changed my mind about debugging it* I`ve sucessfully debugged several of my tamagotchis but this one has failed T___T

Replies

8

Views

351

Started

13 May 2007

Last Post

28 Jun 2007

~Mr.Canvas~

  • mrcanvas user photo
  • Group: Members
  • Posts: 269 posts
  • Joined: 27-April 07

Posted 13 May 2007 - 10:22 AM ( #2 )

New battery or take battery out and put it back in. Keep erasing. I'm so sorry that happened. Don't give up!

~Zunky~

  • zunky user photo
  • Group: Members
  • Posts: 538 posts
  • Joined: 24-November 06

Posted 13 May 2007 - 11:27 AM ( #3 )

The battary is perfectly is fine.It`s in my blue V3 right now.Erasing...Is i erase anymore there may not be any tama left! I may end up erasing it from existance! :o

Too bad the sound was broken before hand... *it broke when i opened my tama to get a dog hair out,the screen ooked like it cracked but it was only a hiar xP*

But thanks!

Edited by ~Zunky~, 13 May 2007 - 11:29 AM.


JennaTamaFour

  • jennatamafour user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8 posts
  • Joined: 06-May 07

Posted 14 May 2007 - 10:26 PM ( #4 )

The debug circle is in the middle of two smaller circles. Like this: o O o
If you color in the two circles IN ADDITION to the middle circle (the debug circle) it should be back to normal.
If you do not see the two smaller circles, they're probably only in v.4s or something like that.
If it doesn't work (don't do it hard), then I don't know what went wrong.

Hope that helped. :P

~Zunky~

  • zunky user photo
  • Group: Members
  • Posts: 538 posts
  • Joined: 24-November 06

Posted 16 May 2007 - 06:38 PM ( #5 )

okay THANK YOU SOSOSO MUCH! I shall try it but i must first get another battary...*goes to kidnap my sister`s tama for the battary* ^_^ She still hasn`t given me money for it...

zaiba

  • zaiba user photo
  • Group: Members
  • Posts: 22 posts
  • Joined: 10-May 07

Posted 16 May 2007 - 07:49 PM ( #6 )

Awwww soooo soorry, buuutt luckyly this hapend to me so here's how you can fix it......i think *angel face* ok firt like wipe the battery battery place debug semi-circle and that junk so like the pixel are new so no more blurrynesss!!!oihhh and good luk!:)

Tamaroxyoursox

  • tamaroxyoursox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 480 posts
  • Joined: 29-April 07

Posted 16 May 2007 - 09:13 PM ( #7 )

mmmhhhmmm

Angel:)

  • angel user photo
  • Group: Members
  • Posts: 723 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 16 May 2007 - 10:20 PM ( #8 )

thats really bad im wishing you luck!


anyway PM me if you need help

qwerty123

  • qwerty123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 807 posts
  • Joined: 23-June 07

Posted 28 June 2007 - 01:20 PM ( #9 )

No! The egg is SUPPOSED to be that way! Don't erase!