Jump to content


Photo
- - - - -

battery


  • This topic is locked This topic is locked

Tamatown2

  • tamatown2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 109 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 07 June 2007 - 01:21 PM ( #1 )

I got my battery yesterday for my v3 tamagotchi and i put it in and today it said the battery is dying.... it said it about 3-4 times all ready. ;) HELLLLLLLLPPPPP!

Replies

7

Views

206

Started

07 Jun 2007

Last Post

07 Jun 2007

Shock

  • shock user photo
  • Group: Members
  • Posts: 31 posts
  • Joined: 29-May 07

Posted 07 June 2007 - 01:24 PM ( #2 )

Did you buy it or did you have it somewhere? Just get a new one...

Tamatown2

  • tamatown2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 109 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 07 June 2007 - 01:25 PM ( #3 )

i baught it. ;)

Shock

  • shock user photo
  • Group: Members
  • Posts: 31 posts
  • Joined: 29-May 07

Posted 07 June 2007 - 01:34 PM ( #4 )

Well then you should go and complain or get a new one somewhere else.

Tamatown2

  • tamatown2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 109 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 07 June 2007 - 01:38 PM ( #5 )

ok thanks. ;)

megaman23

  • megaman23 user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 819 posts
  • Joined: 07-June 07

Posted 07 June 2007 - 05:07 PM ( #6 )

trie bying a new batterie! :kuribotchi: :furawatchi: :gozarutchi: :blink: :hitodetchi: :ichigotchi: :chohimetchi: :mametchi:




hope i helped :mimitchi: :unsure: :wacko:

megaman23!!!!!!! :ph34r:

Tamatown2

  • tamatown2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 109 posts
  • Joined: 05-April 07

Posted 07 June 2007 - 05:31 PM ( #7 )

i switched with my sisters batterie and it worked. Thanks for trying to help though. :blink:

Shock

  • shock user photo
  • Group: Members
  • Posts: 31 posts
  • Joined: 29-May 07

Posted 07 June 2007 - 05:47 PM ( #8 )

No Prob.