Jump to content


Photo
- - - - -

oh my god!help!


  • This topic is locked This topic is locked

2222mimitchi2222

  • 2222mimitchi2222 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 397 posts
  • Joined: 22-June 07

Posted 22 June 2007 - 03:46 PM ( #1 )

my tama has a big blank line thru it ................HELP!

Replies

8

Views

326

Started

22 Jun 2007

Last Post

23 Jun 2007

Mothra

  • mothra user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 3,362 posts
  • Joined: 19-June 04

Posted 22 June 2007 - 03:54 PM ( #2 )

Like the pixels are not working?
Did you open it up? If so, you'll just need to tighten the screws a bit more.

PeaceFrog777

  • peacefrog777 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,024 posts
  • Joined: 30-April 07

Posted 22 June 2007 - 03:56 PM ( #3 )

Missing pixels, huh? I've had this problem with some of mine. Have you ever gotten it wet? That'll mess up your screen. Also, if you've ever dropped it, that'll damage it.

megaman23

  • megaman23 user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 819 posts
  • Joined: 07-June 07

Posted 23 June 2007 - 07:20 AM ( #4 )

YESS... my friend who also has a TT acount has had that glitch.. pm him!! his name is Ang854

2222mimitchi2222

  • 2222mimitchi2222 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 397 posts
  • Joined: 22-June 07

Posted 23 June 2007 - 07:50 AM ( #5 )

my cat drags it around &he dropped it down the stairs once ........yes my cat is weird

2222mimitchi2222

  • 2222mimitchi2222 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 397 posts
  • Joined: 22-June 07

Posted 23 June 2007 - 07:52 AM ( #6 )

and if u push down on it it will work :kuribotchi: :blink:

2222mimitchi2222

  • 2222mimitchi2222 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 397 posts
  • Joined: 22-June 07

Posted 23 June 2007 - 07:54 AM ( #7 )

realy its my buddys but HE opened it up :blink:

*tama*lover*

  • tamalover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 59 posts
  • Joined: 20-June 07

Posted 23 June 2007 - 10:31 AM ( #8 )

:mimitchi: idk?, srry.... :lol:

daylynn_dayo

  • daylynn-dayo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 19 posts
  • Joined: 23-June 07

Posted 23 June 2007 - 10:39 AM ( #9 )

Maybe it's your battery that's just gone faulty?