Jump to content


Photo
- - - - -

Glitch when the matchmaker comes...


  • This topic is locked This topic is locked

rainwaterwriter

  • rainwaterwriter user photo
  • Group: Members
  • Posts: 24 posts
  • Joined: 28-March 07

Posted 26 June 2007 - 12:07 PM ( #1 )

This happened on my brother's the other day, and today it happened to mine:

The matchmaker comes. Then, when it offers me a mate, the screen gets all scrambled. Then it goes completely blank.

Is it something with the battery perhaps? It still lets me restart a new tama...

My brother and I have seperate tamas, but they are roughly the same age (the toy itself, I mean).

Has this happened to anyone else? I was on G7 :(

Replies

5

Views

341

Started

26 Jun 2007

Last Post

28 Jun 2007

rainwaterwriter

  • rainwaterwriter user photo
  • Group: Members
  • Posts: 24 posts
  • Joined: 28-March 07

Posted 26 June 2007 - 12:17 PM ( #2 )

hmm i just pushed in the thing on the back and went to download and now my pet is back. what now?

rainwaterwriter

  • rainwaterwriter user photo
  • Group: Members
  • Posts: 24 posts
  • Joined: 28-March 07

Posted 26 June 2007 - 12:20 PM ( #3 )

okay so i set it to 2:59 and the matchmaker came again with no problems this time...

weird...

sorry to waste your time... :-/

PeaceFrog777

  • peacefrog777 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,024 posts
  • Joined: 30-April 07

Posted 26 June 2007 - 12:52 PM ( #4 )

It's a glitch. I'm guessing you have a V.4. Don't worry about it; you can either get downloading and trying again, or you can just mate with the squiggles. I think you are able to. You'll get a normal baby.

rainwaterwriter

  • rainwaterwriter user photo
  • Group: Members
  • Posts: 24 posts
  • Joined: 28-March 07

Posted 26 June 2007 - 03:24 PM ( #5 )

Yes, I do have a v4

I tried to mate w/ the squiggles but the screen went blank. So then I reset it and downloaded it and it's working fine now.

Got a bouncing baby boy! :)

qwerty123

  • qwerty123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 807 posts
  • Joined: 23-June 07

Posted 28 June 2007 - 01:06 PM ( #6 )

You must have bought your Tama around Christmas? Anyway, does it ALWAYS do that? If it does, your Tam has a glitch caused by old age...lol! :blink: