Jump to content


Photo
- - - - -

TamaTalk offline all morning... But back to normal


  • This topic is locked This topic is locked

Admin

  • admin user photo
  • Group: Admin
  • Posts: 4,964 posts
  • Joined: 14-June 04

Posted 06 July 2007 - 12:23 PM ( #1 )

As many people noticed, TT was offline for the last number of hours. Every Friday a back-up is made of the database and then checked to make sure things are OK. Today, for some reason, the back-up process went bad and it knocked out the site. The site was returned to normal within a couple of hours but I kept the site locked and spent some extra time checking everything else to make sure we were OK. What happened was a settings file was corrupted and wiped out. I got a back-up file and we were all good and online agin. Everything else checked out just fine too. *two thumbs up*

Sorry for the inconvenience this may have caused.

Admin

Replies

24

Views

2,014

Started

06 Jul 2007

Last Post

13 Jul 2007

GotchiGal69

  • gotchigal69 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 57 posts
  • Joined: 10-March 07

Posted 06 July 2007 - 12:35 PM ( #2 )

So that's what that "blah blah blah 404" thing was. xD


Thanks Admin, for making eerything A-OK. ^^

BB (big bob)

  • bb-big-bob user photo
  • Group: Members
  • Posts: 545 posts
  • Joined: 08-March 07

Posted 06 July 2007 - 12:37 PM ( #3 )

hooray for admin!

VannessaHudgensFan102

  • vannessahudgensfan102 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,463 posts
  • Joined: 28-January 07

Posted 06 July 2007 - 12:37 PM ( #4 )

I was wondering what happend to it and why i couldn't log on.I thought if it was offline it would say board offline.For a second i thought TamaTalk was hacked into.But i'm happy i can get on it.I was bored to death today without it cause this is where i useally am.


Yay~
~KK

*santagotchi*

  • santagotchi user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 2,800 posts
  • Joined: 19-September 05

Posted 06 July 2007 - 12:46 PM ( #5 )

As many people noticed, TT was offline for the last number of hours. Every Friday a back-up is made of the database and then checked to make sure things are OK. Today, for some reason, the back-up process went bad and it knocked out the site. The site was returned to normal within a couple of hours but I kept the site locked and spent some extra time checking everything else to make sure we were OK. What happened was a settings file was corrupted and wiped out. I got a back-up file and we were all good and online agin. Everything else checked out just fine too. *two thumbs up*

Sorry for the inconvenience this may have caused.

Admin

Yeah. It sucked. I wanted to go aon tamatalk this morning but I had to go to neopets to pass the time.


~Camelle

dhcyrus101

  • dhcyrus101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 305 posts
  • Joined: 22-June 07

Posted 06 July 2007 - 01:44 PM ( #6 )

I was wondering what happened thnx for the info

Tamasweet2

  • tamasweet2 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 585 posts
  • Joined: 04-February 06

Posted 06 July 2007 - 02:02 PM ( #7 )

Thanks S O O much for letting us know that! :D It asked me for my account name and password, and yah, it didnt work!!!:D

Thanks again Admin!

fluffums

  • fluffums user photo
  • Group: TamaTalk Guides
  • Posts: 3,664 posts
  • Joined: 11-August 05

Posted 06 July 2007 - 04:22 PM ( #8 )

Thanks for telling me! I thought something was wrong with my computer (in one of the messages, it said something along the lines of "your computer may not understand how to do this operation.")

mimitchis_rock13579

  • mimitchis-rock13579 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,821 posts
  • Joined: 23-October 05

Posted 06 July 2007 - 04:23 PM ( #9 )

As many people noticed, TT was offline for the last number of hours. Every Friday a back-up is made of the database and then checked to make sure things are OK. Today, for some reason, the back-up process went bad and it knocked out the site. The site was returned to normal within a couple of hours but I kept the site locked and spent some extra time checking everything else to make sure we were OK. What happened was a settings file was corrupted and wiped out. I got a back-up file and we were all good and online agin. Everything else checked out just fine too. *two thumbs up*

Sorry for the inconvenience this may have caused.

Admin

That's OK, and muchos gracias to you, Admin!! :lol:

Tamasluvfritos99

  • tamasluvfritos99 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 180 posts
  • Joined: 04-July 07

Posted 06 July 2007 - 04:54 PM ( #10 )

Thankies to Admin! :lol:

Mametchi 4ever

  • mametchi-4ever user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,489 posts
  • Joined: 27-August 06

Posted 06 July 2007 - 05:13 PM ( #11 )

I noticed this Morning too. I deicided to just play Harvest Moon Magical Melody and get on webkinz while the site was down. I was kind of disapointed. Thank you Admin 4 bringing the site back!

PeaceFrog777

  • peacefrog777 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,024 posts
  • Joined: 30-April 07

Posted 06 July 2007 - 05:14 PM ( #12 )

Thanks S O O much for letting us know that! :D It asked me for my account name and password, and yah, it didnt work!!!:lol:

Thanks again Admin!

Yeah, mine was doing that too. I thought maybe the site was changed to allow only members to access the forums, but then I figured it might've been my computer; sometimes the internet doesn't work properly for me.

-lWeride

  • lweride user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,831 posts
  • Joined: 22-October 06

Posted 06 July 2007 - 06:34 PM ( #13 )

Lol yeah, I clicked enter the forums and a pop up came that said "This thing is blocked, please enter a password or username" >_< Luckily its over!

_DoesPeaceSign&

kuchipatchi10

  • kuchipatchi10 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 162 posts
  • Joined: 27-March 07

Posted 06 July 2007 - 07:07 PM ( #14 )

I was wondering what happened. Thanks for telling us.

Admin

  • admin user photo
  • Group: Admin
  • Posts: 4,964 posts
  • Joined: 14-June 04

Posted 06 July 2007 - 09:46 PM ( #15 )

Many thanks to everyone for your understanding and patience! :furawatchi:

Courtnee~Malakian

  • courtneemalakian user photo
  • Group: Banned
  • Posts: 789 posts
  • Joined: 26-June 07

Posted 06 July 2007 - 10:49 PM ( #16 )

Yeah I'm glad its back on. At first I thought I was banned but then I asked everybody on Tama-Zone and they said it was happening to them too.

C~M

tamagotchidude150

  • tamagotchidude150 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 115 posts
  • Joined: 25-November 05

Posted 07 July 2007 - 01:56 AM ( #17 )

When I went on yesterday a box came up with

"Connect to tamatalk.com"
Be Right Back
Username:

Password:

Squidward is Cool

  • squidward-is-cool user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,999 posts
  • Joined: 04-October 05

Posted 07 July 2007 - 05:48 AM ( #18 )

Oh. OK.

BTW Admin, did you look at my PM yet?

baybee-x

  • baybee-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,006 posts
  • Joined: 03-March 07

Posted 07 July 2007 - 05:55 AM ( #19 )

I thought my computer had broken, but thanks for getting it back online :D.

Lily-Anne1997

  • lily-anne1997 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 63 posts
  • Joined: 05-June 07

Posted 07 July 2007 - 08:16 AM ( #20 )

I went on yesterday fine????