Jump to content


Photo
- - - - -

Really loud high pitched whine


  • This topic is locked This topic is locked

Admin

  • admin user photo
  • Group: Admin
  • Posts: 5,000 posts
  • Joined: 14-June 04

Posted 10 September 2004 - 04:54 PM ( #1 )

I've seen posts about a loud whine coming from people Tama Connections before... But today I came home and found my Tama (unhatched) making an awfully loud and very high pitched whine... I tried pressing various buttons and nothing. Pop the battery out and when its popped back in the whine comes back.

Anyone else seen/heard this?

Replies

12

Views

581

Started

10 Sep 2004

Last Post

07 Aug 2006

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 10 September 2004 - 04:58 PM ( #2 )

Um, well i have
I personallly have neva experenced it but heeps of people say its happended to them!

braddey

  • braddey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 183 posts
  • Joined: 17-August 04

Posted 10 September 2004 - 08:07 PM ( #3 )

Hmmmm.... Thats weird, i've never heard a highpitched wine before. Think this has anything to do with the batteries that come with the tama connections, lol I blame everything on those batteries that come with the tama connections. :unsure:

Admin

  • admin user photo
  • Group: Admin
  • Posts: 5,000 posts
  • Joined: 14-June 04

Posted 10 September 2004 - 08:56 PM ( #4 )

:unsure: I hadn't heard about this either... But it was REALLY noticeable from across the room... My poor dog and cats were probably suffering the whole time.

tarepanda

  • tarepanda user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 461 posts
  • Joined: 12-August 04

Posted 10 September 2004 - 09:02 PM ( #5 )

Lol! poor doggy and kitty... my tama does make that noise when you press the reset button, maybe the reset button got stuck somehow.

poison_orchid

  • poison-orchid user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 375 posts
  • Joined: 01-August 04

Posted 11 September 2004 - 01:15 AM ( #6 )

yeah, thats what i was going to say hmmmmmm..... i feel sorry for ya animals

chichimi

  • chichimi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 76 posts
  • Joined: 06-September 04

Posted 12 September 2004 - 12:40 PM ( #7 )

I've seen it happen.I was in target,wishing I could get my own Tamagotchi,(read siggy)then,a few rows down,I heard that noise.It hurt my ears!!!

poison_orchid

  • poison-orchid user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 375 posts
  • Joined: 01-August 04

Posted 12 September 2004 - 12:58 PM ( #8 )

maybe its cos it has a low battery, a glitch ? have you tried putting a different battery in ?

Mothra

  • mothra user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 3,362 posts
  • Joined: 19-June 04

Posted 12 September 2004 - 01:44 PM ( #9 )

It seems to be a low battery thing.
If you hold the American verision up to your ears, they make a sound all of the time.
When the batteries were really low on all of my American ones, the noise got a lot louder.

I've just given up on the American ones altogether. The batteries die so fast and they make that constant mystery noise. It's really no fun.
I'm sticking to the Japanese and European ones. :lol:


Qerk0

  • qerk0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 665 posts
  • Joined: 07-April 05

Posted 09 April 2005 - 10:11 AM ( #10 )

My Connection's been fine for 2 months and the beep is really faint B) :ph34r:

megamonkey91

  • megamonkey91 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 39 posts
  • Joined: 06-August 06

Posted 06 August 2006 - 07:45 PM ( #11 )

i think i know whats rong with mine
it happened to me 3 times
and one thing that does it is when you
ignore the thing that says to change your battery
i took out the battery and putt it back in and it came back
but to fix it i just bought a new battery
it also happens when you drop your tamagotchi leave it
in heat for too long or somehow mess up the wires like when you debug

megamonkey91

  • megamonkey91 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 39 posts
  • Joined: 06-August 06

Posted 06 August 2006 - 07:47 PM ( #12 )

and american ones seem to have a heart beat
its weird

jadiebloop

  • jadiebloop user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 4,336 posts
  • Joined: 19-April 05

Posted 07 August 2006 - 02:56 AM ( #13 )

Yup heard it before only the screen was blank. i banged my tama (oops) and it stopped. then started. i started banging it again and again, but the sound got more Hi pitched. so it might be to do with a Nearly dead battery. i had to take the battery out and replace it do that it might go away :hitodetchi: