Jump to content


Photo
- - - - -

Connection faild.. whilst breeding?!


  • This topic is locked This topic is locked

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 09 August 2005 - 09:11 PM ( #1 )

Hi guys!

I went to breed my two keitais.
I was in direct sunlight, and i conected them. Only one connected and the other did not. WHen this happened, little did i know that the boy went to the girl to breed (but the girl was not connected). So my boy came back... with a baby.. but the girl does not have a baby. Weird huh :hitodetchi: ?
I am alittle annoyed that that happened, because now one of my keitais is breeded and the other is not.

Has this ever happened to anyone else before?
-Jappyx

Replies

4

Views

170

Started

09 Aug 2005

Last Post

09 Aug 2005

Rivenn

  • rivenn user photo
  • Group: Members
  • Posts: 293 posts
  • Joined: 31-August 04

Posted 09 August 2005 - 09:13 PM ( #2 )

Yeah, that happened to me, too.

However, I was running more than 2 Tamas at the time and the one who didn't breed bred with another. XP So I got three babies without the Matchmaker.

jamester.call.me.jamester

  • jamestercallmejamester user photo
  • Group: Members
  • Posts: 841 posts
  • Joined: 10-July 05

Posted 09 August 2005 - 09:14 PM ( #3 )

Hi guys!

I went to breed my two keitais.
I was in direct sunlight, and i conected them. Only one connected and the other did not. WHen this happened, little did i know that the boy went to the girl to breed (but the girl was not connected). So my boy came back... with a baby.. but the girl does not have a baby. Weird huh :hitodetchi: ?
I am alittle annoyed that that happened, because now one of my keitais is breeded and the other is not.

Has this ever happened to anyone else before?
-Jappyx

That happend to my tama called yoshi! He didn't get a baby boy but it was a v1.

jamester.call.me.jamester

  • jamestercallmejamester user photo
  • Group: Members
  • Posts: 841 posts
  • Joined: 10-July 05

Posted 09 August 2005 - 09:15 PM ( #4 )

Yeah, that happened to me, too.

However, I was running more than 2 Tamas at the time and the one who didn't breed bred with another. XP So I got three babies without the Matchmaker.

Cool!!! :hitodetchi:

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 09 August 2005 - 09:20 PM ( #5 )

Yeah, that happened to me, too.

However, I was running more than 2 Tamas at the time and the one who didn't breed bred with another. XP So I got three babies without the Matchmaker.

I have more than 2 tamas running, but i only have 2 keitais... so i cannot breed.. unless i have the match maker.