Jump to content


Photo
- - - - -

What happened?!?!


  • This topic is locked This topic is locked

Kat_The_Tamagotchi

  • kat-the-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 108 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 14 August 2005 - 03:51 PM ( #1 )

I'm clicking buttons everywhere! Should I reset it? :ichigotchi: :blink: :blink: :blink:

Replies

5

Views

131

Started

14 Aug 2005

Last Post

20 Aug 2005

Kat_The_Tamagotchi

  • kat-the-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 108 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 14 August 2005 - 03:52 PM ( #2 )

And the worst part is-- The tama is KAT! :( :( :( :(

Kat_The_Tamagotchi

  • kat-the-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 108 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 14 August 2005 - 04:07 PM ( #3 )

I'll just restart her. D;

TamaKazi

  • tamakazi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 04-August 05

Posted 14 August 2005 - 04:11 PM ( #4 )

Sounds like your battery is dead. If you replace the battery, the settings are saved, so you won't loose anything -- but I don't know for how long. When I repaced mine, it was dead for only a few hours.

Kat_The_Tamagotchi

  • kat-the-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 108 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 14 August 2005 - 04:12 PM ( #5 )

It's okay! She just died and I had to restart her! =3

gingertama

  • gingertama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 57 posts
  • Joined: 17-August 05

Posted 20 August 2005 - 06:04 PM ( #6 )

If it happens again bang it hard and an egg will be on the screen then press B select download and set the time right :ph34r: