Jump to content


Photo
- - - - -

I broke my tamagotchi


  • This topic is locked This topic is locked

Dead_Seamonkey

  • dead-seamonkey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 16 posts
  • Joined: 13-August 05

Posted 17 August 2005 - 06:51 PM ( #1 )

I was about to debugg my new tamagotchi and two wires broke. Now my tamaotchi is broken. Does anyone tink they can help me with getting the wires attached again?

:D

Replies

9

Views

229

Started

17 Aug 2005

Last Post

19 Aug 2005

DarkCore

  • darkcore user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 15,025 posts
  • Joined: 30-June 05

Posted 18 August 2005 - 12:00 AM ( #2 )

I was about to debugg my new tamagotchi and two wires broke. Now my tamaotchi is broken. Does anyone tink they can help me with getting the wires attached again?

:wacko:

No Im not sure you can do that. Sorry.

KateClaire

  • kateclaire user photo
  • Group: Members
  • Posts: 124 posts
  • Joined: 08-July 05

Posted 18 August 2005 - 12:35 AM ( #3 )

Go to the shops and say "Hey! I Demand A Refund!" and if they dont, kill them! :)

636tamagotchi636

  • 636tamagotchi636 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 327 posts
  • Joined: 24-June 05

Posted 18 August 2005 - 05:04 PM ( #4 )

Go to the shops and say "Hey! I Demand A Refund!" and if they dont, kill them! :kuribotchi:

umm... no.speshilly on that last part :wacko:

Spbob

  • spbob user photo
  • Group: Members
  • Posts: 335 posts
  • Joined: 24-June 05

Posted 18 August 2005 - 05:32 PM ( #5 )

thats a lesson.....never try debugging!

ladiixdork

  • ladiixdork user photo
  • Group: Members
  • Posts: 172 posts
  • Joined: 22-June 05

Posted 18 August 2005 - 10:29 PM ( #6 )

just get a refund by buying a new one and then take the old one put it in the new packgage and return it haha dotn do that;..thats badd

Tama2Tama4

  • tama2tama4 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 521 posts
  • Joined: 19-June 05

Posted 18 August 2005 - 11:32 PM ( #7 )

well when i debugged mine the wires were stuck with TAPE so if u know were the wires go just stick them with tape

gingertama

  • gingertama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 57 posts
  • Joined: 17-August 05

Posted 19 August 2005 - 12:11 AM ( #8 )

Oh sorry I dont think you can fix it but its worth a try :(

Noyrotchi lover

  • noyrotchi-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,135 posts
  • Joined: 06-August 05

Posted 19 August 2005 - 04:22 AM ( #9 )

Same for me its fixable! They are the sound wires. No more sound ^_^ But hold the battery in place.Then put the piece of plastic on top to hold it in. Screw the 4 screws in. Put the top back on and your done!

You will never had sound again though. It happened to me. :chohimetchi:

Jetleg

  • jetleg user photo
  • Group: Members
  • Posts: 122 posts
  • Joined: 28-July 05

Posted 19 August 2005 - 11:05 AM ( #10 )

Hmm without sound u must look at it more often ;/