Jump to content


Photo
- - - - -

Tamatown missing plugin?

tamatown missing plugin

  • This topic is locked This topic is locked

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 18 December 2011 - 01:03 PM ( #1 )

I just got to surf around the internet, When i wanted to join tamatown again.
But the site said only: Missing plug in.
With a pink background.
Does anyone know what it is?
Or do you have the same issue?
Please awnser!
-xx- Me :D

Replies

10

Views

1,111

Started

18 Dec 2011

Last Post

23 Dec 2011

tamatown123

  • tamatown123 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 1,493 posts
  • Joined: 05-December 11

Posted 18 December 2011 - 04:37 PM ( #2 )

I think you're probably missing something on your computer.

Do you run adobe flash player?

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 19 December 2011 - 07:37 AM ( #3 )

I have adobe flashplayer.. Yes.

Southparkkennyfan

  • southparkkennyfan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 135 posts
  • Joined: 06-May 11

Posted 19 December 2011 - 04:26 PM ( #4 )

What version do you have? (of adobe flash player)

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 20 December 2011 - 03:53 AM ( #5 )

What version do you have? (of adobe flash player)

I don't know.. The latest version? I just made it download and install it.

tamatown123

  • tamatown123 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 1,493 posts
  • Joined: 05-December 11

Posted 21 December 2011 - 02:56 PM ( #6 )

I've tested my internet browsers (Internet Explorer and Google Chrome). It's working on Internet Explorer but it is not on Google Chrome. It says Missing Plug In on Google Chrome so if your using Chrome, then switch to Internet Explorer (It works on Internet Explorer).

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 23 December 2011 - 03:34 AM ( #7 )

I've tested my internet browsers (Internet Explorer and Google Chrome). It's working on Internet Explorer but it is not on Google Chrome. It says Missing Plug In on Google Chrome so if your using Chrome, then switch to Internet Explorer (It works on Internet Explorer).

Thanks!
I use Google Chrome for a reason, Because it's just quiker than Internet explorer.
I'm trying it on Internet, Thank you! *Hug*

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 23 December 2011 - 03:39 AM ( #8 )

Thanks!
I use Google Chrome for a reason, Because it's just quiker than Internet explorer.
I'm trying it on Internet, Thank you! *Hug*

It works! But it doesn't load..
I'm trying this on another computer (the computer of my father..)

tamatown123

  • tamatown123 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 1,493 posts
  • Joined: 05-December 11

Posted 23 December 2011 - 05:09 AM ( #9 )

If it dosen't load check out this topic: http://www.tamatalk....128123__st__280

nizidafabie

  • nizidafabie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 24-July 11

Posted 23 December 2011 - 10:17 AM ( #10 )

It works fine now! Thanks!
What a shame you need a music star or tama go to log in as normal member.
I don't have them..

tamatown123

  • tamatown123 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 1,493 posts
  • Joined: 05-December 11

Posted 23 December 2011 - 10:53 AM ( #11 )

Your welcome!

Edited by tamatown123, 23 December 2011 - 10:54 AM.