Jump to content


Photo

  • This topic is locked This topic is locked

kuchipatchi.is.blue55

  • kuchipatchiisblue55 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,547 posts
  • Joined: 24-November 11

Posted 15 July 2012 - 10:39 AM ( #81 )

Posted Image
every time i refresh it still happens BC
(And as a better explanation - I click enter chat and I've got approval, right? So, as soon as it loads I'm kicked. Nothing works, although clearing my cache might?)

Happens to me too. :/ If you click the third icon below the names, that's a temporary solution.

tamagotchi#1 fan

  • tamagotchi-1-fan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 112 posts
  • Joined: 15-April 07

Posted 20 August 2012 - 02:46 AM ( #82 )

ok I really need to post this since this has been happening to me since I got back from vacation and I just realized this one can view the forums O_O. so anyways on TicTax I always get these Posted Image Posted Image Trust me I have tried every browser with TicTax and it still dosn't work. but for some reason I can post just fine on my old account (thats what I'm doing right now while using firefox) can you fix this?

Admin

  • admin user photo
  • Group: Admin
  • Posts: 4,918 posts
  • Joined: 14-June 04

Posted 21 August 2012 - 02:47 PM ( #83 )

ok I really need to post this since this has been happening to me since I got back from vacation and I just realized this one can view the forums O_O. so anyways on TicTax I always get these Trust me I have tried every browser with TicTax and it still dosn't work. but for some reason I can post just fine on my old account (thats what I'm doing right now while using firefox) can you fix this?


Please post about this here.

It`s Teri

  • its-teri user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,429 posts
  • Joined: 26-February 10

Posted 18 September 2012 - 03:25 AM ( #84 )

Posted Image

every time i refresh it still happens BC
(And as a better explanation - I click enter chat and I've got approval, right? So, as soon as it loads I'm kicked. Nothing works, although clearing my cache might?)

This has been happening to me on Google Chrome for a few days. It's only Chrome though, chat works on Firefox, but yeah, every time I go in, kicked. And it means using two different browsers because Google Chrome is my main browser.

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 24 September 2012 - 11:29 PM ( #85 )

This has been happening to me on Google Chrome for a few days. It's only Chrome though, chat works on Firefox, but yeah, every time I go in, kicked. And it means using two different browsers because Google Chrome is my main browser.


If this is only happening in Chrome, have you tried updating to the latest version of Chrome? Perhaps this is the problem. :)

It`s Teri

  • its-teri user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,429 posts
  • Joined: 26-February 10

Posted 29 September 2012 - 06:11 AM ( #86 )

If this is only happening in Chrome, have you tried updating to the latest version of Chrome? Perhaps this is the problem. :)

tried that, it's all updated and everything but it still happens




Also tagged with one or more of these keywords: tamatalk, update