Jump to content


Photo
- - - - -

My v2 had a glitch?


  • This topic is locked This topic is locked

MusicalAngelgotchiOfLove

  • musicalangelgotchioflove user photo
  • Group: Members
  • Posts: 262 posts
  • Joined: 29-December 11

Posted 10 December 2012 - 02:21 AM ( #1 )

Has this ever happened to your v2?

I was quite disappointed when I put my battery in because my character wasn't there when I pressed 'download'.
I was going to check it's details but I pressed the B button and I realised there was a little glitch next to the seconds on the clock.
Anyways, I pressed B again and the normal animation was bobbing up and down on the screen... then something weird happened.
A ghost appeared and then left the screen. A weird but cool glitch?


CLICK HERE to see the video.

Has anyone else experienced a glitch on any of their Tamagotchis?

Edited by MusicalAngelgotchiOfLove, 10 December 2012 - 02:42 AM.


Replies

7

Views

403

Started

10 Dec 2012

Last Post

23 Dec 2012

ciara683

  • ciara683 user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 808 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 10 December 2012 - 02:24 AM ( #2 )

weird! no never had it happen, has that tamagotchi ever been debugged before?

was that the character you had before it died?

man I really want to run a v2 again :(

MusicalAngelgotchiOfLove

  • musicalangelgotchioflove user photo
  • Group: Members
  • Posts: 262 posts
  • Joined: 29-December 11

Posted 10 December 2012 - 02:27 AM ( #3 )

weird! no never had it happen, has that tamagotchi ever been debugged before?

was that the character you had before it died?

man I really want to run a v2 again :(


No, I had a Zukitchi.
I did open it once, which did damage it a bit since I was unexperienced at the time.
Yeah, the v2s are one of my favourites that BanDai made.

Jokus

  • jokus user photo
  • Group: Members
  • Posts: 556 posts
  • Joined: 06-September 12

Posted 10 December 2012 - 02:38 PM ( #4 )

Whoah, cool glitch!
Has it worked since?

MusicalAngelgotchiOfLove

  • musicalangelgotchioflove user photo
  • Group: Members
  • Posts: 262 posts
  • Joined: 29-December 11

Posted 10 December 2012 - 06:00 PM ( #5 )

Whoah, cool glitch!
Has it worked since?

Yeah, I just had to reset it. It's been through quite a bit though.
Once I lost it (when I was in primary school) and the principal found it on the road outside of my school.
It could've been squashed! D:

tamagotchialice

  • tamagotchialice user photo
  • Group: Members
  • Posts: 517 posts
  • Joined: 23-January 12

Posted 10 December 2012 - 06:36 PM ( #6 )

Oh my gosh! AWESOME glitch, yet scary at the same time! xDDD
Too bad my V2 is broken..

Obaketchi

  • obaketchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4 posts
  • Joined: 16-December 12

Posted 16 December 2012 - 09:19 PM ( #7 )

Woah...that's quite odd. I love my v2! It's currently my favorite Tama right now. I once debugged one of my Tamagotchis and it went all screwy and weird. I tried it again and was then able to choose whatever character i wanted but the time was going super fast. I was able to fix it and it is now back to normal. lol xD Not something to try on a fav. Tama...thats for sure.

KeroPyontchi

  • keropyontchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 294 posts
  • Joined: 28-October 12

Posted 23 December 2012 - 02:32 PM ( #8 )

Was the ghost you saw the spirit we see when our Tamagotchis pass away? It might have been a screw-up on the battery or circuit board. Try cleaning the circuit board and make sure aloof the wires are in the right order. Good luck! :)