Jump to content


Photo
- - - - -

My v5 won't connect help please

v5 connect help

  • This topic is locked This topic is locked

Izzy429M

  • izzy429m user photo
  • Group: Members
  • Posts: 193 posts
  • Joined: 08-January 13

Posted 19 January 2013 - 03:13 AM ( #1 )

Ok so I got a new v5 like 5 minutes ago so I connected my v5s together but one said download or reset
Why I thought it was the battery but I could be wrong

Replies

5

Views

254

Started

19 Jan 2013

Last Post

28 Jan 2013

ICHIGOTCHI_V6

  • ichigotchi-v6 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 269 posts
  • Joined: 01-October 12

Posted 19 January 2013 - 03:16 AM ( #2 )

Did you go to the heart icon?

Jokus

  • jokus user photo
  • Group: Members
  • Posts: 565 posts
  • Joined: 06-September 12

Posted 19 January 2013 - 03:16 AM ( #3 )

It's the battery; it always used to glitch that way on mine when the battery was low. ;)

Izzy429M

  • izzy429m user photo
  • Group: Members
  • Posts: 193 posts
  • Joined: 08-January 13

Posted 19 January 2013 - 03:49 AM ( #4 )

Thank you so much

Jokus

  • jokus user photo
  • Group: Members
  • Posts: 565 posts
  • Joined: 06-September 12

Posted 20 January 2013 - 03:42 AM ( #5 )

No problem :D

Nazotchi25

  • nazotchi25 user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 1,176 posts
  • Joined: 03-September 09

Posted 28 January 2013 - 07:07 PM ( #6 )

just the battery, but here's a hint to changing it in a V5, NEVER remove the battery when it says "download/reset" as it sometimes clears your data