Jump to content


Photo
- - - - -

Help, what happened to my kutchipatchi?

tamagotchi ps not working

  • This topic is locked This topic is locked

skurniawan

  • skurniawan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 23-June 13

Posted 23 June 2013 - 07:35 PM ( #1 )

Hi, I was in the middle or raising a kutchipatchi, last night he was OK, had all the meter full! But when I woke up this morning, after I pressed the toilet button (and cleaned his p**) suddenly the screen changed. It has japanese words written and has 2 pictures of yellow characters. I want to attach the picture in this forum but dont know (i'm new at this forum)

None of the button works. Now I'm confused, what to do? Somebody, please helpppp.......

Replies

4

Views

538

Started

23 Jun 2013

Last Post

27 Jun 2013

SailorRosette

  • sailorrosette user photo
  • Group: TamaTalk Guides
  • Posts: 5,388 posts
  • Joined: 15-September 08

Posted 23 June 2013 - 07:44 PM ( #2 )

The little battery guys it sounds like. Switch in new batteries and your tama should be back to normal.

oddsandendswithlove

  • oddsandendswithlove user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 1,305 posts
  • Joined: 25-March 13

Posted 23 June 2013 - 08:40 PM ( #3 )

yup agreed lol its the batteries, just change them out and hit download which is the first option NOT the second! the second one will reset the tamagotchi completely <3



-Ra-

  • ra user photo
  • Group: TamaTalk Guides
  • Posts: 853 posts
  • Joined: 03-April 05

Posted 23 June 2013 - 11:32 PM ( #4 )

Her name is Kandentchi. There's more about her here: http://tamagotchi.wi...wiki/Kandentchi

 

Ra,



KuroiNeko-Chan

  • kuroineko-chan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 122 posts
  • Joined: 19-May 13

Posted 27 June 2013 - 09:54 AM ( #5 )

It's low on battery.  Change the batteries and download your Kuchipatchi when you turn it on again.






Also tagged with one or more of these keywords: tamagotchi ps, not working