Jump to content


Photo
- - - - -

Something's wrong with Music Star memory...


  • This topic is locked This topic is locked

tamaninjacat

  • tamaninjacat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 512 posts
  • Joined: 28-April 13

Posted 24 December 2013 - 09:56 AM ( #1 )

I started up my Music star yesterday cause I was sick (and bored). I decide to look through his memory. At first I saw both my old tamas, but then they were replaced by an egg! There was a picture of an egg with no name, a picture of an egg with a instrument and music type, and a picture of an egg with no band. So I backed out of the memory and just left it alone. When I checked again in a few hours, everything was ok. Both my old tamas were still there. Has this happened to anyone else?



Replies

4

Views

273

Started

24 Dec 2013

Last Post

26 Dec 2013

Nazotchi25

  • nazotchi25 user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 1,157 posts
  • Joined: 03-September 09

Posted 24 December 2013 - 11:05 AM ( #2 )

Can't say i've seen that glitch before. Pretty funny though.

I'm not all too sure on what would cause this to happen. I guess a problem reading the memory just then. No way to know for sure.



Eternal Mametchi Fan

  • eternal-mametchi-fan user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 5,796 posts
  • Joined: 21-January 12

Posted 24 December 2013 - 07:56 PM ( #3 )

My Music Star memory get glitched up too! Like I had Shimashimatchi in the memory and there were like 10 of him all in a row overlapping eachother. XD and his name was all screwed up. Maybe press the reset button (and download) so it won't happen again.


Edited by Eternal Mametchi Fan, 24 December 2013 - 07:57 PM.


tamagotchialice

  • tamagotchialice user photo
  • Group: Members
  • Posts: 517 posts
  • Joined: 23-January 12

Posted 25 December 2013 - 06:29 PM ( #4 )

Maybe it got dropped too many times or hit something?

tamaninjacat

  • tamaninjacat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 512 posts
  • Joined: 28-April 13

Posted 26 December 2013 - 12:07 AM ( #5 )

Maybe it got dropped too many times or hit something?

It actually was broken at one point till I fixed it. That is probably why it did that. I just wanted to know if anyone else had the same problem as me. :P