Jump to content


Photo
- - - - -

Was this a glitch?


  • This topic is locked This topic is locked

mistykitty

  • mistykitty user photo
  • Group: Members
  • Posts: 113 posts
  • Joined: 22-August 05

Posted 18 September 2005 - 10:01 AM ( #1 )

My brother has a Tamagotchi Connection V1. It ran out of batteries, so I immeditaly put a new one in. i selected 'download' instead of reset. instead of his old pet coming up, a :P mimitchi or a :wub: mametchi came up. i checked the info. screen and it said it weighed ten pounds and that it was 99 years old. i didn't think that could happen...anyone know why?

Replies

7

Views

172

Started

18 Sep 2005

Last Post

03 Nov 2005

Fallen

  • fallen user photo
  • Group: Members
  • Posts: 394 posts
  • Joined: 30-May 05

Posted 18 September 2005 - 10:07 AM ( #2 )

My brother has a Tamagotchi Connection V1. It ran out of batteries, so I immeditaly put a new one in. i selected 'download' instead of reset. instead of his old pet coming up, a :P mimitchi or a :wub: mametchi came up. i checked the info. screen and it said it weighed ten pounds and that it was 99 years old. i didn't think that could happen...anyone know why?

That's really cool! :D
You must of messed up your tama went you changed the battary! :D
It's still really cool though! :D


soccerchicatsammys

  • soccerchicatsammys user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 16-September 05

Posted 18 September 2005 - 10:56 AM ( #3 )

Wierd! Cool! You really must have messed it up! :wub: :D :P [COLOR=blue]

Mr.Mametchi370

  • mrmametchi370 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 75 posts
  • Joined: 16-July 05

Posted 18 September 2005 - 12:02 PM ( #4 )

Okay, that's just strange...

tama_dream

  • tama-dream user photo
  • Group: Members
  • Posts: 422 posts
  • Joined: 22-June 05

Posted 18 September 2005 - 12:32 PM ( #5 )

Must have been a glitch, the v1's have lots of glitches in them.

tamafruits

  • tamafruits user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,058 posts
  • Joined: 19-July 05

Posted 18 September 2005 - 03:36 PM ( #6 )

Must have been a glitch, the v1's have lots of glitches in them.

Yeah, I have to agree... My sister put in new batteries in hers and it was a black baby girl!!! :hitodetchi:

mistykitty

  • mistykitty user photo
  • Group: Members
  • Posts: 113 posts
  • Joined: 22-August 05

Posted 02 November 2005 - 03:02 PM ( #7 )

Wierd! Cool! You really must have messed it up! ^_^ :unsure: :D [COLOR=blue]

Thanks, lol :wacko:
Yes, it was cool, but my brother reset it again.

steynj

  • steynj user photo
  • Group: Members
  • Posts: 160 posts
  • Joined: 26-October 05

Posted 03 November 2005 - 12:32 AM ( #8 )

something like that happened to my sisters tamogotchi. she hated her tamagotchi ( :mellow:) and she reseted it and she had a baby that was 11th generation and was 34 years old!