Jump to content


Photo
- - - - -

connecting


  • This topic is locked This topic is locked

staticTFK

  • statictfk user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 03-October 04

Posted 22 October 2004 - 05:38 PM ( #1 )

I was just wondering if you always have to wait an hour bafore connecting after its born, cuz mine was just born 5 minutes ago, and I tried connectiong, and it worked!!!! :angry: anyways, I was just wonderin if mine was messing up or something?

Replies

5

Views

183

Started

22 Oct 2004

Last Post

23 Oct 2004

tarepanda

  • tarepanda user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 461 posts
  • Joined: 12-August 04

Posted 22 October 2004 - 06:14 PM ( #2 )

i tried that but it didn't work. maybe you have a different version or something. i have a USA connection

nazochi

  • nazochi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 947 posts
  • Joined: 10-September 04

Posted 22 October 2004 - 06:15 PM ( #3 )

I remember this one post said after the baby's first nap it can connect.

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 22 October 2004 - 06:22 PM ( #4 )

Or mabey u have a fake tama????
Ahh....anyways!! so many theoryes!! but no alot of answers lol

iloveMytamas

  • ilovemytamas user photo
  • Group: Members
  • Posts: 85 posts
  • Joined: 14-September 04

Posted 22 October 2004 - 07:27 PM ( #5 )

i have two us versions, one uk version, and one japanese version and my US versions will connect not too long after they hatch and their from target so i know their not fakes and either way i know how to decifer fakes from real ones....As for my, other ones the plus and the connextion those will not connect until the babies are in their child stage the Marutchi. hope this helps.

Sonicfan2002

  • sonicfan2002 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 61 posts
  • Joined: 04-October 04

Posted 23 October 2004 - 08:25 AM ( #6 )

One time when my tamagotchi first hatched I couldn't do anything but then when I had another baby it worked.