Jump to content


Photo
- - - - -

lines?


  • This topic is locked This topic is locked

alienabi

  • alienabi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 18-September 05

Posted 01 October 2005 - 10:43 AM ( #1 )

:angry: i axidentaly sat on my tama! :o it made a stange bleeping noise! :mellow: when i went to go and pick it up............... :( The tama had diserpered and lines came up and down the screen a few times! :hitodetchi: Then i pressed a few buttons, then the screen started to flash on and off, all the icons lit up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i left it for a few miutes and it was back to normal? :huh: the same thing happened a few weeks later???????????????????? :huh: :angry: :angry:

Replies

4

Views

206

Started

01 Oct 2005

Last Post

02 Oct 2005

~Hinotamachi~

  • hinotamachi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 215 posts
  • Joined: 14-September 05

Posted 01 October 2005 - 10:55 AM ( #2 )

problaby a malfunction!

alienabi

  • alienabi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 18-September 05

Posted 01 October 2005 - 11:29 AM ( #3 )

wot doese that mean????????????? :angry: :hitodetchi: :angry: :mellow:

MetaSlash

  • metaslash user photo
  • Group: Members
  • Posts: 10 posts
  • Joined: 30-September 05

Posted 01 October 2005 - 11:43 AM ( #4 )

prabably reset it, from sitting on it, and you pressed the buttons for the factory thing where it does that. its normal...i think...ya...(il just say that. i have no clue if its normal) :hitodetchi:

alienabi

  • alienabi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 18-September 05

Posted 02 October 2005 - 04:25 AM ( #5 )

fanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :ph34r: :ph34r: :mimitchi: :angry: :hitodetchi: :ph34r: :( :kuribotchi: :wub: