Jump to content


Photo
- - - - -

The connection doesn't work


  • This topic is locked This topic is locked

Whatever

  • whatever user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 04-October 05

Posted 04 October 2005 - 10:51 AM ( #1 )

Oh my gosh...something really, really bad happend today.
So, I met up with a friend who also owns a V1, so we thought "let's connect them" but it did not work, I have a V2 by the way. No matter how we tried it, by pushing the buttons at different times, or put the Tamas in different position because of the light. So we went home and took my old V1 and tried to connect it to my V2, but it didn't work either. But the two V1 worked together. So it is the fault of my V2!
I already changed the battieries but it doesn't matter, I still can't connect my V2- And it is only about three weeks or so old, it is only in the second Generation.
Has somebody ever experienced something like that, really seems like it is broken....oh no...what can I do?
Hope you guys can help me!

Replies

6

Views

150

Started

04 Oct 2005

Last Post

06 Oct 2005

mesutchi and osutchi

  • mesutchi-and-osutchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 220 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 04 October 2005 - 01:11 PM ( #2 )

Did you select version 1 on your v2? :(

Whatever

  • whatever user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 04-October 05

Posted 05 October 2005 - 01:40 AM ( #3 )

Yep I did. The connection worked before, so there is nothing I did wrong, or different the times the connection worked. Maybe I should try to reset it. I'll wait till my Tama is an old one and guess then I try that....

*tamafan!*

  • tamafan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,629 posts
  • Joined: 05-August 05

Posted 05 October 2005 - 02:24 AM ( #4 )

that always happens to me....i dont know how to solve it though. it sometimes just solves by it self

skiddv1

  • skiddv1 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4 posts
  • Joined: 04-October 05

Posted 05 October 2005 - 08:06 AM ( #5 )

you have to select v. 1 to connect to! I have a version one.

ver.2 mimitchi

  • ver2-mimitchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 153 posts
  • Joined: 05-October 05

Posted 05 October 2005 - 09:33 AM ( #6 )

THat hapened to my Tama too. It gos onto auto connect for some reason And it always says it fails :furawatchi: THe thing that i don't get is that it happens to me every tuesday :huh:

It's most likely a glitch.


ver.2 Mimitchi

Whatever

  • whatever user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 04-October 05

Posted 06 October 2005 - 09:23 AM ( #7 )

Well, I pretty much gave up on mine...but, I wrote an Email to bandai, and they replied that they will send me a new Tamagotchi! That is so awesome!!!!!I can't wait!