Jump to content


Photo
- - - - -

debug


  • This topic is locked This topic is locked

poopiii

  • poopiii user photo
  • Group: Members
  • Posts: 34 posts
  • Joined: 03-October 05

Posted 13 October 2005 - 02:12 PM ( #1 )

^_^ how do u debug ur tama.COULD SOMEONE HELP ME OUT HERE?!

Replies

4

Views

204

Started

13 Oct 2005

Last Post

14 Oct 2005

tamabebe12

  • tamabebe12 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 371 posts
  • Joined: 19-August 05

Posted 13 October 2005 - 06:34 PM ( #2 )

Of course! This can be risky*!! Turn tour Tama over and unscrew the 4 small screws in each corner. Remove it, and look for a button that says, 'Debug'. With a dull pencil, rud it gently 10 times. Thes screw on he back and tada!**



*: If you don't want to risk breaking your Tama, then DON'T do this.

**: Debugging only works with a Connection: Ver. 2 not a Connexion.

poopiii

  • poopiii user photo
  • Group: Members
  • Posts: 34 posts
  • Joined: 03-October 05

Posted 14 October 2005 - 08:32 PM ( #3 )

o ok.thanx tamabebe.o nd one mor thing...wut does debuging d0 2 ur tama

Inuyasha&Tamagotchi

  • inuyashatamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 173 posts
  • Joined: 13-October 05

Posted 14 October 2005 - 08:53 PM ( #4 )

dude that is totally not right it is not risky at all and simple

KatieM

  • katiem user photo
  • Group: Members
  • Posts: 17 posts
  • Joined: 11-October 05

Posted 14 October 2005 - 09:49 PM ( #5 )

Go here , hope it helps! :D