Jump to content


Photo
- - - - -

WEIRD SCREEN!


  • This topic is locked This topic is locked

cLoverheart

  • cloverheart user photo
  • Group: Members
  • Posts: 12 posts
  • Joined: 21-October 05

Posted 29 October 2005 - 11:42 AM ( #1 )

All my Tamas are debugged...and I was connecting a version 2 butterfly, with a version 2 baby boy..i was connecting it so that the butterfly would give the baby a present...and after the butterfly appeared on the baby's screen...a BIG BLINKING X appeared and would not go away...i couldnt press any buttons and the X would not stop blinking on the screen.....I reset the version 2 and downloaded the baby again...and when i tried to connect the same way it DID work this time..but I was just wondering....WHAT WAS THAT?? :unsure:

Replies

3

Views

140

Started

29 Oct 2005

Last Post

29 Oct 2005

chumba wumba

  • chumba-wumba user photo
  • Group: Members
  • Posts: 89 posts
  • Joined: 27-October 05

Posted 29 October 2005 - 12:31 PM ( #2 )

Hmmm... *jots down notes* eeerrrrmmmm..... *does downstairs and comes back up* aha! *stab* *scream*

Tama_Rox!

  • tama-rox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 50 posts
  • Joined: 23-October 05

Posted 29 October 2005 - 12:55 PM ( #3 )

i think... your battery died. it works again after you reset it....

Dizneyboi88

  • dizneyboi88 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 80 posts
  • Joined: 24-June 05

Posted 29 October 2005 - 12:59 PM ( #4 )

yea its probably the battery, connecting uses a lot of power. Does the blinking X have a small battery icon in the middle if sop then it needs a new battery. Tamas take one CR2032 battery. You can find them in any drugstore buy the hearing aid batteries. :unsure: