Jump to content


Photo
- - - - -

Can tamas go into fastforward?


  • This topic is locked This topic is locked

milesxapart

  • milesxapart user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 29-October 05

Posted 30 October 2005 - 12:04 PM ( #1 )

When I push the c button my tama goes into fastforward. I just hatched him yesterday and he's already 4 years old with full training bars. Does everyone else know about this? Maybe I'm just stupid for not noticing until now. :furawatchi:

Replies

8

Views

131

Started

30 Oct 2005

Last Post

02 Nov 2005

Xelda

  • xelda user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 29-October 05

Posted 30 October 2005 - 12:11 PM ( #2 )

Woah, are you SERIOUS???

I don't know whether I should consider this a good glitch or a bad glitch. xD

But did you just recently get your Tama or is it old? If it's old, maybe you might need to change the batteries.

milesxapart

  • milesxapart user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 29-October 05

Posted 30 October 2005 - 12:18 PM ( #3 )

lol - yes I'm completely serious. I thought it was kinda cool! :furawatchi: I don't think it's the batteries... my tama is brand new. Maybe all V2s do it?

Xelda

  • xelda user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 29-October 05

Posted 30 October 2005 - 12:20 PM ( #4 )

Naaah, I just tried it, and my sweet Ayumi didn't age. xD

kafu

  • kafu user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 115 posts
  • Joined: 26-July 04

Posted 30 October 2005 - 02:22 PM ( #5 )

One of mine does that but only because it's debugged. Don't know how it happened with yours if it isn't...maybe the right kind of dirt or dust got into a crevice inside your tama...it could happen. I like that trick tho...especially if I know when it's going to transform and I don't want to wait those last few minutes or something :P

anyone have this pass

  • anyone-have-this-pass user photo
  • Group: Members
  • Posts: 151 posts
  • Joined: 07-October 05

Posted 30 October 2005 - 03:43 PM ( #6 )

YES, its on de-bug mode, i had my de-bugged when u press C (most right button) it'll fast foward! its's considerd bad cause the only way to stop it from doing it.... well, once its de-bugged it's always like that so ur stuck with a de-bugged tama (i dont even know how it got de-bugged if u didnt do it)

*santagotchi*

  • santagotchi user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 2,800 posts
  • Joined: 19-September 05

Posted 02 November 2005 - 06:47 AM ( #7 )

Is it debugged? If yes, then its normal.ho ho ho, * santagotchi*

Mothra

  • mothra user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 3,362 posts
  • Joined: 19-June 04

Posted 02 November 2005 - 10:51 AM ( #8 )

Yep, that is just one of the side effects of a debugged is the hyper speed thing. It automatically stopps on a special animation event.
I like Hyperspeed. Fun! :rolleyes:

Tamagotchisrock!!!

  • tamagotchisrock user photo
  • Group: Members
  • Posts: 101 posts
  • Joined: 30-October 05

Posted 02 November 2005 - 10:58 AM ( #9 )

ok