Jump to content


Photo
- - - - -

Pink Tama


  • This topic is locked This topic is locked

tamacute

  • tamacute user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 09-April 05

Posted 02 November 2005 - 11:00 AM ( #1 )

I got my my see tru pink tama a while ago now but its suddenly gone weird. It keeps resetting itself, using batteries up quite quick, and it keeps getting funny black lines tru it. What should i do??? :rolleyes:

Replies

8

Views

182

Started

02 Nov 2005

Last Post

02 Nov 2005

Inuyasha&Tamagotchi

  • inuyashatamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 173 posts
  • Joined: 13-October 05

Posted 02 November 2005 - 11:07 AM ( #2 )

well my best guess is that u damaged it or accidentally got it wet............... like leavin it in ur pants and got them washed............................ sorry i cant be more help but if ur brave enough u can take it appart and check it out use alchole and Q-Tips clean what might be dirty BYE :rolleyes:

tamacute

  • tamacute user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 09-April 05

Posted 02 November 2005 - 11:13 AM ( #3 )

Thanx. I think i'll try that. Though it hasnt got wet i'm sure.

yummyhunny

  • yummyhunny user photo
  • Group: Members
  • Posts: 102 posts
  • Joined: 26-September 05

Posted 02 November 2005 - 11:20 AM ( #4 )

you should send a letter to bandai. they might send you a new one if your's is faulty.

tamacute

  • tamacute user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 09-April 05

Posted 02 November 2005 - 11:21 AM ( #5 )

i mite try that aswell though my sisters friend has done the same. It must be sumthing about c thru pink tamas :rolleyes:

jdchan

  • jdchan user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 02-November 05

Posted 02 November 2005 - 11:24 AM ( #6 )

you should take it back to the shop if u hav stil got da receit :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :wacko: good luk

tamacute

  • tamacute user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 09-April 05

Posted 02 November 2005 - 11:27 AM ( #7 )

I got it ages ago so i dont hav the receit :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mimitchi2004

  • mimitchi2004 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 38 posts
  • Joined: 24-October 05

Posted 02 November 2005 - 02:03 PM ( #8 )

do you have the original packaging? if you do put to tab back in. keep it in all night. by morning it should be bac to normal. I know, it's happened to me twice!

mistykitty

  • mistykitty user photo
  • Group: Members
  • Posts: 113 posts
  • Joined: 22-August 05

Posted 02 November 2005 - 02:48 PM ( #9 )

Well, that is quite odd. You have some options though...
  • Press the reset button on your tama and see if that helps.
  • Send a letter to the company or check the website...they might have something there.
  • Replace the batteries, and, after replacing, don't select 'Download', but rather 'Reset'.
  • Or, very delicately, open up the tama and see if something is broken.
Or do what mimitchi2004 said.