Jump to content


Photo
- - - - -

broken tamagotchi?


  • This topic is locked This topic is locked

billabonggirl93

  • billabonggirl93 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 31-October 05

Posted 12 November 2005 - 09:05 PM ( #1 )

:huh: i brought a new v2 tama the other day and when it went to sleep a white line went through the screen. It was still there the next day but the tama still works fine i checked the battery and it was in fine. Should i return it? :)

Replies

4

Views

520

Started

12 Nov 2005

Last Post

13 Nov 2005

psychotama

  • psychotama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,282 posts
  • Joined: 29-October 05

Posted 12 November 2005 - 10:33 PM ( #2 )

I don't know. Maybe it was a glitch or something. The only time it ever had a white line through it was when the battery was low or I connected with an egg. :huh:

cheesegab

  • cheesegab user photo
  • Group: Members
  • Posts: 313 posts
  • Joined: 16-August 05

Posted 12 November 2005 - 10:36 PM ( #3 )

Hmmm.. try changing the battery, or maybe the current one isnt latched in enough? Just try both of the following. If id does not work, i say exchange it.

supersamantha

  • supersamantha user photo
  • Group: Members
  • Posts: 173 posts
  • Joined: 11-August 05

Posted 13 November 2005 - 02:23 AM ( #4 )

that happens sometimes it wil never go away but it won't reck yor tama :wacko:

redtama

  • redtama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,140 posts
  • Joined: 25-September 05

Posted 13 November 2005 - 10:41 AM ( #5 )

:ph34r: i brought a new v2 tama the other day and when it went to sleep a white line went through the screen. It was still there the next day but the tama still works fine i checked the battery and it was in fine. Should i return it? :D

no don't return it it happen to my sis maybe urs haz a low battery or sumthing...:D\







[COLOR=red]-redtama