Jump to content


Photo
- - - - -

I put it in the wash


  • This topic is locked This topic is locked

Courtney

  • courtney user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8 posts
  • Joined: 22-November 05

Posted 26 November 2005 - 03:22 PM ( #1 )

Ok!
It was last winter when i got my V.1 (version 1) and I left it in my coat pocket. I cam home from school and my dad put it in the wash without realising that my Tama was in there. So when i was looking for it he told me what happend.
I was really upset BUT I didn't throw it out because even though there was no picture or anything, I left it on my bed overnight and when i woke up there was still no picture but every hour or so the picture would come back and then disapear again. But then after about 2 days, my tamagochi was working properly again.
Even though there was 2 glich lines on the screen it still works. And I still use it now, So all I'm saying is.. if you acedently put it in the was there is still some hope that it MIGHT be working in a few days~

Becareful with your tama... He/She WILL thank you.... lol :puroperatchi:
Courtney
http://www.corey-gurl.piczo.com

Edited by Courtney, 26 November 2005 - 03:24 PM.


Replies

2

Views

169

Started

26 Nov 2005

Last Post

26 Nov 2005

belle66673

  • belle66673 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 26-November 05

Posted 26 November 2005 - 04:28 PM ( #2 )

...okay...

kagome

  • kagome user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 15-October 05

Posted 26 November 2005 - 04:50 PM ( #3 )

:puroperatchi: wow nice story. :angry: