Jump to content


Photo
- - - - -

a little trick i call redebuging


  • This topic is locked This topic is locked

rico the dark

  • rico-the-dark user photo
  • Group: Members
  • Posts: 90 posts
  • Joined: 29-November 05

Posted 13 December 2005 - 06:54 AM ( #1 )

ok its REdebug not debug.I was tring to redebug and i did it onfurtunatly its just debuged not redebuged help. please

Replies

6

Views

142

Started

13 Dec 2005

Last Post

17 Dec 2005

rico the dark

  • rico-the-dark user photo
  • Group: Members
  • Posts: 90 posts
  • Joined: 29-November 05

Posted 13 December 2005 - 02:27 PM ( #2 )

someone NEEDS to help <_<

monsterborn_89

  • monsterborn-89 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 10-December 05

Posted 13 December 2005 - 04:10 PM ( #3 )

U Can Not "redebug" It.... DUH!! :D

monsterborn_89

  • monsterborn-89 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 10-December 05

Posted 13 December 2005 - 04:17 PM ( #4 )

U Can Not "redebug" It.... DUH!! :D :kuribotchi: ^_^

haze

  • haze user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,523 posts
  • Joined: 27-August 05

Posted 13 December 2005 - 04:17 PM ( #5 )

Yeah.. I dont think you can re-debug..Sorry :S

//Haze

monsterborn_89

  • monsterborn-89 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 10-December 05

Posted 13 December 2005 - 04:17 PM ( #6 )

U Can Not "redebug" It.... DUH!! :D :kuribotchi: ^_^

Adamstoner001100

  • adamstoner001100 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 244 posts
  • Joined: 15-December 05

Posted 17 December 2005 - 09:45 AM ( #7 )

YOU CANT RE DEBUG ONLY DEBUG