Jump to content


Photo
- - - - -

Something Happened to my Tamagotchi!


  • This topic is locked This topic is locked

mimitchilover

  • mimitchilover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,138 posts
  • Joined: 18-April 05

Posted 14 December 2005 - 05:32 PM ( #1 )

When I came home from school today, my tamagotchi v1 was beeping (one continous beep) and the screen was blank. It had been sitting on my shelf all day, so nothing had been done to it. Has this happened to anyone else before? Is there a way to fix it?

Replies

7

Views

167

Started

14 Dec 2005

Last Post

16 Dec 2005

tamagirl777

  • tamagirl777 user photo
  • Group: Banned
  • Posts: 3,700 posts
  • Joined: 20-April 05

Posted 14 December 2005 - 06:01 PM ( #2 )

Maybe it's running out of battery? Take the battery out :o
:o tamagirl777

TamaGoCrazy

  • tamagocrazy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,035 posts
  • Joined: 10-December 05

Posted 14 December 2005 - 06:29 PM ( #3 )

I agree with tamagirl777! and if that does no work try replacing it!

*santagotchi*

  • santagotchi user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 2,800 posts
  • Joined: 19-September 05

Posted 14 December 2005 - 06:53 PM ( #4 )

that sigals the end of your V1's life :). it's not going to work for long :mametchi:. My friend and her brother got that "death soon" beep on thier V1's at the end of the V1's life. The V1's stopped working in less than a month. No offence. ;)

Edited by *santagotchi*, 15 December 2005 - 05:58 PM.


mimitchilover

  • mimitchilover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,138 posts
  • Joined: 18-April 05

Posted 15 December 2005 - 05:51 PM ( #5 )

Dang. That was my favorite tamagotchi. Oh well, what's done is done I guess...

CrazyTamaFreak

  • crazytamafreak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 03-December 05

Posted 15 December 2005 - 07:30 PM ( #6 )

Poor Thing!


CrazyTamaFreak.

tam_chick01

  • tam-chick01 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 400 posts
  • Joined: 01-September 05

Posted 16 December 2005 - 04:09 AM ( #7 )

im-sorry-about-your-tama





Emma :)

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 14,047 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 16 December 2005 - 04:16 PM ( #8 )

I would try replacing the battery with a new one.
Then reset and try the down load option. You never know - it might work - obviously worth a try if you love your Tama.
Best, etc.
TamaMum