Jump to content


Photo
- - - - -

"A" button is unresponsive


  • This topic is locked This topic is locked

mimitchi100

  • mimitchi100 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 58 posts
  • Joined: 19-December 05

Posted 26 December 2005 - 10:21 PM ( #1 )

Help my A button is unresponsive. It takes about two times ti get it to work sometimes

Replies

5

Views

163

Started

26 Dec 2005

Last Post

27 Dec 2005

everly20

  • everly20 user photo
  • TamaTalk DOUBLE Lifetime Angelgotchi
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 621 posts
  • Joined: 15-November 04

Posted 26 December 2005 - 10:35 PM ( #2 )

It may need to be tookin apart and cleaned..... or you can also try reseting it but i doubt that would work..... or you can just try to work that little kink out by pressing the a button for a few moments....

KittyCat102

  • kittycat102 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 406 posts
  • Joined: 22-August 05

Posted 26 December 2005 - 10:47 PM ( #3 )

Doesn't that just happen when it's cold or somethin'? I mean, having to press it twice.

mimitchi100

  • mimitchi100 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 58 posts
  • Joined: 19-December 05

Posted 26 December 2005 - 11:09 PM ( #4 )

not particularily cold here

haze

  • haze user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,523 posts
  • Joined: 27-August 05

Posted 26 December 2005 - 11:15 PM ( #5 )

I'd say the button isnt in properly.. Take apart your tama, and place the buttons in again, make sure they're in tight, I'd say thats the problem.

//Haze

Claiken

  • claiken user photo
  • Group: Members
  • Posts: 386 posts
  • Joined: 15-October 05

Posted 27 December 2005 - 12:01 AM ( #6 )

a trick my dad taught me... open it up and look at the gold part where the little chip comes into contact with the button, if those are black, dirtyish, erase them with a pencil eraser. he did it for the TV remote before. swear to god!!! soemtimes theyre not visibly dirty, but give it an erase and it probably will help