Jump to content


Photo
- - - - -

Question!


  • This topic is locked This topic is locked

aneta

  • aneta user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 29-December 04

Posted 29 December 2004 - 03:52 PM ( #1 )

When the sound is set to off and the tamagotchi needs you, will it still beep?? Or is the off only for sound when you press the buttons?

Replies

11

Views

120

Started

29 Dec 2004

Last Post

04 Jan 2005

puggy

  • puggy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 163 posts
  • Joined: 05-December 04

Posted 29 December 2004 - 03:53 PM ( #2 )

the off sound is for all sound. So no, it will not beep when it needs attention :D
As Always,
puggy :D

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 29 December 2004 - 04:07 PM ( #3 )

Yes....... If their is no sound turned on....then no noises will be herd!! :wub: Even when its evolving...it wont make a sound...

aneta

  • aneta user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 29-December 04

Posted 29 December 2004 - 04:40 PM ( #4 )

Ok thanks :wub: But I have another question....

My tamagotchimakes a soft, barely heard, beeping noise. You have to hold it close to your ear to hear it. It even beeps when I turn the sound off! How do I make it go away??

bme27

  • bme27 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 23 posts
  • Joined: 18-December 04

Posted 29 December 2004 - 04:43 PM ( #5 )

that sound is the tamagotchi moving.it wont go away.(that I know of).If your tama is paused, it isn't there.i wish it go away though :wub:

aneta

  • aneta user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 29-December 04

Posted 29 December 2004 - 04:55 PM ( #6 )

that sound is the tamagotchi moving.it wont go away.(that I know of).If your tama is paused, it isn't there.i wish it go away though :wub:

Nope I tried pausing it and its still there... Its steady though, like beep beep beep beep.... with no pauses or anything.

Rico

  • rico user photo
  • Group: Members
  • Posts: 535 posts
  • Joined: 27-September 04

Posted 29 December 2004 - 05:00 PM ( #7 )

I don't think it's anything to worry about. The battery may drain a tad faster than Connexions or Pluses, but at least the newer Connections don't go through batteries like the first wave of them :wub:

Mick

  • mick user photo
  • Group: Members
  • Posts: 174 posts
  • Joined: 04-December 04

Posted 29 December 2004 - 05:40 PM ( #8 )

I am geussing that it would not make a sound because the sound would be shut off and if there is a problum there would still not make a sound.

puggy

  • puggy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 163 posts
  • Joined: 05-December 04

Posted 29 December 2004 - 10:25 PM ( #9 )

yeah mine does that too. Both of mine that is, and my friends. I think all the new ones do it. It's nothing to worry about ;)
As Always,
puggy :)

Zelda4ever009

  • zelda4ever009 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 357 posts
  • Joined: 15-November 04

Posted 30 December 2004 - 11:09 AM ( #10 )

At the bottom there will be something highlighted!

Petrie

  • petrie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 374 posts
  • Joined: 04-December 04

Posted 30 December 2004 - 05:39 PM ( #11 )

That happens to mine to!

Quicksilvr530

  • quicksilvr530 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 31-December 04

Posted 04 January 2005 - 05:40 PM ( #12 )

itz nothin.......try to ignore it cause mine does that too an it drives me crazy. i'm afraid that it will drain the battery too fast.