Jump to content


Photo
- - - - -

NNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOO


  • This topic is locked This topic is locked

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:13 PM ( #1 )

My tamagotchi is a v2 connection. I have been using happily for around a month or two and its worked fine. suddenly at break time, i pulled the tama out of my pocket to check it and naturally i pressed A to check. But, suddenly, the sound on off screen appeared. I pressed C to make it go but nothing happened. Nothing worked. I reset it and it worked for about a minute but then it went again. I got home and took out the battery and put it back in again. It now works on and off. Sometimes no buttons work at all. PLEASE HELP!!! :mimitchi: :( :( :( :( :( :( *sniff* *WAIL*

Replies

13

Views

238

Started

04 Jan 2006

Last Post

04 Jan 2006

TamaGirl05

  • tamagirl05 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,244 posts
  • Joined: 31-May 05

Posted 04 January 2006 - 01:14 PM ( #2 )

Humm... Maybe you should just try changing the battery.... you can get the batterys from supermarkets for under 1, so its worth a try! :mimitchi:

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:16 PM ( #3 )

:mimitchi: :( :( :( :( Are you sure? Because when you have no battery it usually just comes up with an X on the screen. :(

SuPeRcHriSTY10

  • superchristy10 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 110 posts
  • Joined: 03-January 06

Posted 04 January 2006 - 01:16 PM ( #4 )

Thats strange! Like Tamagirl said, you can try to put in a new battery. If it still messes up, your gonna have to let your poor guy go because maybe you can got something on it. If thats the case, you'll have to buy a new one.

TamaGirl05

  • tamagirl05 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,244 posts
  • Joined: 31-May 05

Posted 04 January 2006 - 01:17 PM ( #5 )

Yes I know, but the battery may just be running out, so you could change it anyway.... just to see... and you probably know that you can download the tama that you had before.... easy!!! :mimitchi:

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:18 PM ( #6 )

AAAAAAAWWWW. I saved up for 3 weeks to buy it!!! :mimitchi: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

TamaGirl05

  • tamagirl05 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,244 posts
  • Joined: 31-May 05

Posted 04 January 2006 - 01:25 PM ( #7 )

No, I dont th9ink its going to be that drastic.... just try and fix it... try putting in a new battery... I dont think we need to say that your going to have to buy a new one... not just yet any way... :mimitchi:

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:29 PM ( #8 )

Thanx soooooooooo much you guys! Ill try the new battery.
Best, Raspberry :mimitchi:

TamaGirl05

  • tamagirl05 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,244 posts
  • Joined: 31-May 05

Posted 04 January 2006 - 01:31 PM ( #9 )

Ok, good choise!! But you didnt have mush others....

Tell us how it goes!! :mimitchi:

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:53 PM ( #10 )

my dad says it wont be the battery :mimitchi: I KNOW!!!!! I could debug and see if that does it what you think?

SuPeRcHriSTY10

  • superchristy10 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 110 posts
  • Joined: 03-January 06

Posted 04 January 2006 - 01:56 PM ( #11 )

Probably not, maybe though. You could try.

raspberry

  • raspberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 27-December 05

Posted 04 January 2006 - 01:57 PM ( #12 )

Is it possible to UNdebug?

tree-low

  • tree-low user photo
  • Group: Members
  • Posts: 10 posts
  • Joined: 31-December 05

Posted 04 January 2006 - 05:48 PM ( #13 )

i had the kinda same problem but the scaern wouldnt come up so i changed the batery and it works fine.what has happened with urs is it my have got wet or u have dropped it or sat on it. this has happened to my friend

coolkidjoe

  • coolkidjoe user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 02-January 06

Posted 04 January 2006 - 05:53 PM ( #14 )

HEY DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDES I JUST FARTED :D :P B)