Jump to content


Photo
- - - - -

Tamagotchi Plus.


  • This topic is locked This topic is locked

afer_x

  • afer-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 27 posts
  • Joined: 31-December 04

Posted 09 January 2005 - 06:20 AM ( #1 )

I have one tamaPlus. i tried connecting it to my connexions and it takes a few tries to work...is this normal for tamagotchi Plus? its real weird...cuz it causes so many problems

Replies

8

Views

185

Started

09 Jan 2005

Last Post

12 Jan 2005

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 09 January 2005 - 03:56 PM ( #2 )

Humm.... thats strange. As they are suppost to connect perfectly. But, ask someone who has a Plus.... see if they know.

Kellyemastejr84

  • kellyemastejr84 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 481 posts
  • Joined: 21-December 04

Posted 09 January 2005 - 10:38 PM ( #3 )

I have a plus and have no problems. Sometimes if the keychain gets in the way I have a fail here and there so make sure that there is nothing blocking the IR port before connecting. If fact, when I want to make sure I am not going to gget a fail such as when breeding (If only one connects, you only get a baby on that tama and the failed one doesnt get a baby) then I make sure that the ports are actually TOUCHING. I hope that this helps.

afer_x

  • afer-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 27 posts
  • Joined: 31-December 04

Posted 10 January 2005 - 05:11 AM ( #4 )

hmm...wut if the battery's runnin low? will that affect the IR?

Kellyemastejr84

  • kellyemastejr84 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 481 posts
  • Joined: 21-December 04

Posted 10 January 2005 - 11:32 AM ( #5 )

I am sure a low battery will affect the IR BUT, it doesn't seem that the battery is low because the low battery sign would begin flashing when he tried to connect. I think you just need to make sure your tamagotchis are very close together when you connect.

afer_x

  • afer-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 27 posts
  • Joined: 31-December 04

Posted 11 January 2005 - 02:47 AM ( #6 )

thanks for the help!

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 11 January 2005 - 04:40 AM ( #7 )

Batteryies do affect it. I had a friend and his coneecting screen was werid and was like flashing and fading in and out. Some times it would be perfect....but, when you tryed to connect, it didient work.

Kellyemastejr84

  • kellyemastejr84 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 481 posts
  • Joined: 21-December 04

Posted 11 January 2005 - 09:26 AM ( #8 )

BTW, wtg Jappyx for beating that 1000 post mark!!!

Jackster

  • jackster user photo
  • Group: Members
  • Posts: 92 posts
  • Joined: 04-January 05

Posted 12 January 2005 - 07:53 AM ( #9 )

Also, if there is too much sunlight where you are that could disrupt the communication or if your connection is too far apart.