Jump to content


Photo
- - - - -

I half-debugged my tama!


  • This topic is locked This topic is locked

KouhiiTenshi

  • kouhiitenshi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 356 posts
  • Joined: 26-December 05

Posted 29 January 2006 - 06:56 PM ( #1 )

OK, somehow, in the confusing-ness up debugging, I half-debugged my tama. What I mean by this is I couldn't choose a character, but it had the hyper-mode thing. Is this normal? >< I like it, but will it damage my tama?

Also, will resetting my tama "undo" the debugging?

Replies

3

Views

118

Started

29 Jan 2006

Last Post

29 Jan 2006

hysterical_oliver

  • hysterical-oliver user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 805 posts
  • Joined: 27-October 05

Posted 29 January 2006 - 07:26 PM ( #2 )

That's pretty cool, I think its better not knowing whaich charcter you're going to get anyway ^_^

EllaCasey

  • ellacasey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 469 posts
  • Joined: 11-January 06

Posted 29 January 2006 - 07:35 PM ( #3 )

That is really weird. . . but reseting your tama wont undebug it, You have to go back and do the same thing with an eraser rather than a pencil.

xdemmyx

  • xdemmyx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 52 posts
  • Joined: 28-January 06

Posted 29 January 2006 - 09:22 PM ( #4 )

Same happened to mine, I like it because I can get to an adult quicker. It is normal.