Jump to content


Photo
- - - - -

sound changed!


  • This topic is locked This topic is locked

Fosterdog

  • fosterdog user photo
  • Group: Members
  • Posts: 113 posts
  • Joined: 12-February 06

Posted 24 February 2006 - 09:00 AM ( #1 )

one day,after i left my friends house i checked on my v3 and when i pressed one of the buttons on it, the sound had changed. what do i do? please help. :o :D B) :D :) :wacko:

Replies

15

Views

211

Started

24 Feb 2006

Last Post

28 Feb 2006

memetchi_man

  • memetchi-man user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 622 posts
  • Joined: 13-July 05

Posted 24 February 2006 - 09:04 AM ( #2 )

don't worry, it could just mean that your battery is running low, just make sure that you get another battery and replace the one you currently have.

Sportschick1994

  • sportschick1994 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 390 posts
  • Joined: 01-November 05

Posted 24 February 2006 - 11:26 AM ( #3 )

Probably battery

Please vist this painting http://artpad.art.com/?iv7cbn4c2ac

*missaqua*

  • missaqua user photo
  • Group: Members
  • Posts: 62 posts
  • Joined: 12-February 06

Posted 24 February 2006 - 03:22 PM ( #4 )

KUL!!!why dont glitches :huh: ever happen 2 me!?!

memetchi_man

  • memetchi-man user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 622 posts
  • Joined: 13-July 05

Posted 24 February 2006 - 03:36 PM ( #5 )

sports chick, that paining was a stupid waste of my time!

Horsegirl 37

  • horsegirl-37 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 88 posts
  • Joined: 22-January 06

Posted 24 February 2006 - 03:51 PM ( #6 )

sports chick, that paining was a stupid waste of my time!

Hey, be nice to Sports Chick. :D

urafreak

  • urafreak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2 posts
  • Joined: 21-February 06

Posted 24 February 2006 - 04:43 PM ( #7 )

sports chick, that paining was a stupid waste of my time!

"paining" lol why are telling sports chick off. you can't even spell!! lol. j/k it's suppose to be "painting"

tamakids

  • tamakids user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 04-January 06

Posted 26 February 2006 - 05:31 PM ( #8 )

our sound changed too -- after the Gen2 baby evolved into a toddler the sound changed -- now when we press the buttons each press makes 2 sounds instead of the usual one sound -- and the sound on the games is different too!! It's very wierd.

Fosterdog

  • fosterdog user photo
  • Group: Members
  • Posts: 113 posts
  • Joined: 12-February 06

Posted 27 February 2006 - 04:05 PM ( #9 )

our sound changed too -- after the Gen2 baby evolved into a toddler the sound changed -- now when we press the buttons each press makes 2 sounds instead of the usual one sound -- and the sound on the games is different too!! It's very wierd.

:furawatchi: :lol: :angry: i know. it's very weird.

kittykatt47

  • kittykatt47 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 18-February 06

Posted 27 February 2006 - 04:34 PM ( #10 )

on my v3 when I play "get" sometimes the sound sounds a bit echoieie :furawatchi:

koolnesskat

  • koolnesskat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 140 posts
  • Joined: 15-February 06

Posted 27 February 2006 - 09:09 PM ( #11 )

That happened 2 me. download it and it sould be normal again :wub:

hysterical_oliver

  • hysterical-oliver user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 805 posts
  • Joined: 27-October 05

Posted 27 February 2006 - 11:57 PM ( #12 )

sports chick, that paining was a stupid waste of my time!

you didn't have to look at it.. you chose to click the button and probably wasted a lot more time complaining about it lol :ph34r:

Yumi_82

  • yumi-82 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,455 posts
  • Joined: 29-January 06

Posted 28 February 2006 - 08:59 AM ( #13 )

you didn't have to look at it.. you chose to click the button and probably wasted a lot more time complaining about it lol :D

great point. :( Sports Chick, i liked your painting. ^^,

loti

  • loti user photo
  • Group: Members
  • Posts: 195 posts
  • Joined: 23-September 05

Posted 28 February 2006 - 09:54 AM ( #14 )

It happened to me too! :(
Just turn the sound off for a while and after an hour or so, it should be back to normal! :D

romantictam

  • romantictam user photo
  • Group: Members
  • Posts: 995 posts
  • Joined: 21-December 05

Posted 28 February 2006 - 10:01 AM ( #15 )

If you've had your tama v3 for some time or it's been treated badly (no offence) then maybe the battery is wearing down. Do you have the sound on your tama on all the time?
Oh and if you want the bettery to last longer than turn the sound off. You can occaisionally have it on, though. Hope that helped! :(

EllaCasey

  • ellacasey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 469 posts
  • Joined: 11-January 06

Posted 28 February 2006 - 10:51 AM ( #16 )

sports chick, that paining was a stupid waste of my time!

so is your post. . .you always go around telling people how there post is a waste of time or telling them that "we have already established that". . .when in reality,YOUR THE ONLY ONE THATS WASTING POSTS!!!