Jump to content


Photo
- - - - -

I lost the icons on my V3


  • This topic is locked This topic is locked

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 01:45 PM ( #1 )

MY ICONS HAVE DISAPPEARED FROM ONE OF MY V3'S. CAN ANYONE HELP. IT STILL WORKS BUT I CAN'T SEE WHAT NEEDS TO BE DONE!! :blink: :rolleyes:

Edited by MokeyMokey1996, 26 February 2006 - 01:46 PM.


Replies

17

Views

312

Started

26 Feb 2006

Last Post

28 Feb 2006

Pynochitchi*Fantic

  • pynochitchifantic user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 17-February 06

Posted 26 February 2006 - 01:47 PM ( #2 )

same with mine. But I have 2 V3s

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 01:49 PM ( #3 )

I HAVE 2 AS WELL, DO YOU THINK THAT MIGHT HAVE SOMETHING TO DO WITH IT?

Pynochitchi*Fantic

  • pynochitchifantic user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 17-February 06

Posted 26 February 2006 - 01:52 PM ( #4 )

Well mine we opened my tama up and then we didn't close it tight enogh and thats why on mine. Does yours have a blank line wheneva you press button C? Dat happens to mine. Hope I helped

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 01:55 PM ( #5 )

HI PYNO, NO, I DON'T HAVE A BLANK LINE. I STILL HAVE THE TEENAGER DANCING AROUND JUST NO ICONS. THANKS FOR YOUR HELP ANYWAY. :blink:

Tama-Shiba

  • tama-shiba user photo
  • Group: Members
  • Posts: 199 posts
  • Joined: 26-February 06

Posted 26 February 2006 - 02:26 PM ( #6 )

HI PYNO, NO, I DON'T HAVE A BLANK LINE. I STILL HAVE THE TEENAGER DANCING AROUND JUST NO ICONS. THANKS FOR YOUR HELP ANYWAY. :blink:

Please don´t write in capital letters. It is considered as you are shouting, or actually ´´spamming´´.
*Tama-Shiba*

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 02:29 PM ( #7 )

Oh, Sorry about that :blink:

Tama-Shiba

  • tama-shiba user photo
  • Group: Members
  • Posts: 199 posts
  • Joined: 26-February 06

Posted 26 February 2006 - 02:35 PM ( #8 )

Oh, Sorry about that :)

It´s ok, as long as you don´t type in capital letters anymore! :D
*Tama-Shiba*

Ristar

  • ristar user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,375 posts
  • Joined: 02-May 05

Posted 26 February 2006 - 04:21 PM ( #9 )

Hmmm... BanDai seems to have made the v3s with alot of problems. I hope they aren't losing touch!

arielle

  • arielle user photo
  • Group: Members
  • Posts: 12 posts
  • Joined: 17-February 06

Posted 26 February 2006 - 04:33 PM ( #10 )

Hahaha! My V2 doesn't do that! :P

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 04:42 PM ( #11 )

Arielle, Neither do my v2's. :P

Piggy950623

  • piggy950623 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,186 posts
  • Joined: 02-September 05

Posted 26 February 2006 - 04:49 PM ( #12 )

Hahaha! My V2 doesn't do that! :P

Don't be mean.

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 04:51 PM ( #13 )

Thanks Piggy :P

beete

  • beete user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 24-February 06

Posted 26 February 2006 - 07:51 PM ( #14 )

hey weredid ya guys get yurr v3 ? (searching so desprate but i have a v2) oh yeah the icon thang happend to me so i restarted it now its better! :)

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 08:23 PM ( #15 )

Hey Beete, Thanks for the info. I will try the resart thing. We got our v3's at toys r us. :)

Edited by MokeyMokey1996, 26 February 2006 - 08:24 PM.


IluvV3

  • iluvv3 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4 posts
  • Joined: 26-February 06

Posted 26 February 2006 - 08:28 PM ( #16 )

Did you slam it against something,because if you did, then you need to get a new tamagotchi. if not, then put it somewhere hot. If that doesn't work, then push the reset button. If that doesn't work, then I have no way to help you. :)

MokeyMokey1996

  • mokeymokey1996 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 25-February 06

Posted 26 February 2006 - 08:33 PM ( #17 )

Thanks IluvV3 - We just got the tamagotchi so no we did not slam it against anything. Never thought about the heat. We decided to take the battery out for a bit to see if that would work. If not, than we are going to try to reset it. Thanks for the info.