Jump to content


Photo
- - - - -

tama has problems...


  • This topic is locked This topic is locked

pontiac2lover

  • pontiac2lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 251 posts
  • Joined: 01-December 05

Posted 02 March 2006 - 02:44 PM ( #1 )

my tama has been three for a week. i havent put it on pause. i got so sick and tired of looking at a nikatchi i decided to post this to c if any of you could help.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Replies

8

Views

143

Started

02 Mar 2006

Last Post

07 Mar 2006

theoneandonlytamaexpert

  • theoneandonlytamaexpert user photo
  • Group: Members
  • Posts: 13 posts
  • Joined: 26-January 06

Posted 02 March 2006 - 02:50 PM ( #2 )

youre such an idiot!! just debugg it geez.

pontiac2lover

  • pontiac2lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 251 posts
  • Joined: 01-December 05

Posted 02 March 2006 - 02:59 PM ( #3 )

i had to reset my tama because it died and so i went off the internet and this is the help i get?????!?!?!

phi21

  • phi21 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,049 posts
  • Joined: 12-May 05

Posted 02 March 2006 - 04:18 PM ( #4 )

youre such an idiot!! just debugg it geez.

^^ That wasn't a very nice thing to say, theoneandonlytamaexpert. You're not a Tama expert if your mean to the people your helping.

pontiac2lover, there is probably a glitch in your Tamagotchi. I don't recommend debugging because I've messed up the Tamas that I've tried to do it on. Try reseting your Tama if it doesn't grow up soon.

pontiac2lover

  • pontiac2lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 251 posts
  • Joined: 01-December 05

Posted 02 March 2006 - 05:31 PM ( #5 )

thanks phi21. but you know i said my tama died well that was the one. thanx for helping!!! i appreciate it. :) :( ;) :wacko: :ph34r:

Sportschick1994

  • sportschick1994 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 390 posts
  • Joined: 01-November 05

Posted 02 March 2006 - 07:28 PM ( #6 )

youre such an idiot!! just debugg it geez.

That is very mean

Sportschick1994

  • sportschick1994 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 390 posts
  • Joined: 01-November 05

Posted 02 March 2006 - 07:29 PM ( #7 )

youre such an idiot!! just debugg it geez.

That is very mean

buter

  • buter user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 23-January 06

Posted 07 March 2006 - 05:47 PM ( #8 )

I think you do need help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TamaLover007~

  • tamalover007 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 275 posts
  • Joined: 14-August 05

Posted 07 March 2006 - 06:04 PM ( #9 )

Hmm... it sounds like a glitch. My V2 tama is now a Puroperatchi and is still 0. It been 0 for a while but thats probly because everyday before i go to school, I put it on pause... Let's hope eventually it grows up!! ^_^