Jump to content


Photo
- - - - -

Error?


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: has this ever happened to u (22 member(s) have cast votes)

has this ever happened to u

  1. yes (15 votes [68.18%])

    Percentage of vote: 68.18%

  2. no (1 votes [4.55%])

    Percentage of vote: 4.55%

  3. maybe so (1 votes [4.55%])

    Percentage of vote: 4.55%

  4. never connected (1 votes [4.55%])

    Percentage of vote: 4.55%

  5. uhh... (4 votes [18.18%])

    Percentage of vote: 18.18%

Vote

tamacrazy_101

  • tamacrazy-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,626 posts
  • Joined: 01-March 06

Posted 15 March 2006 - 05:12 PM ( #1 )

Today right after school i got off the bus and i wanted to connect with some people (they both have v3s) and give presents. so we both got onto connect and present, holding right to each other it keeps saying connection failed on mine, same thing with the other person?" is my tama defective or is is a tglitch?

Replies

13

Views

272

Started

15 Mar 2006

Last Post

25 Mar 2006

iluv2laugh4495

  • iluv2laugh4495 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 342 posts
  • Joined: 16-February 06

Posted 15 March 2006 - 05:15 PM ( #2 )

somr times that happens u probably helpd it to high or low buses are bumpy the sensor is sensitive.

bet wishes,
iluv2laugh4495 :D

.AJ.

  • aj user photo
  • Group: Members
  • Posts: 161 posts
  • Joined: 27-February 06

Posted 15 March 2006 - 05:56 PM ( #3 )

or sum1 else could've tryed connecting also.. cuz they cant conenct if thewre getting more then one signal.

Gru66y

  • gru66y user photo
  • Group: Members
  • Posts: 89 posts
  • Joined: 30-September 05

Posted 15 March 2006 - 07:09 PM ( #4 )

most likely you were in direct sunlight...
the infared signal is an invisible light and when exposed to something that is extremely bright.. eg the sun
its beam is weaked, this results in the connection failing.

tamacrazy_101

  • tamacrazy-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,626 posts
  • Joined: 01-March 06

Posted 15 March 2006 - 07:29 PM ( #5 )

accutally i tried when i was off the bus, it was sunny, but we were under a tree...strange...

.AJ.

  • aj user photo
  • Group: Members
  • Posts: 161 posts
  • Joined: 27-February 06

Posted 16 March 2006 - 06:11 PM ( #6 )

well you can always conntact bandai for a new one, they'll give it to you for free :marumimitchi:

Their the best!:chohimetchi:

tamacrazy_101

  • tamacrazy-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,626 posts
  • Joined: 01-March 06

Posted 16 March 2006 - 07:49 PM ( #7 )

i'll try connecting one more time following this tips posted above and then if it doesn't work i will contact bandai

jas604

  • jas604 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 644 posts
  • Joined: 08-August 05

Posted 16 March 2006 - 08:54 PM ( #8 )

it's derict sunlight

hysterical_oliver

  • hysterical-oliver user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 805 posts
  • Joined: 27-October 05

Posted 17 March 2006 - 02:13 AM ( #9 )

happened to me once but i just tried again and it worked fine :pochitchi:

EllaCasey

  • ellacasey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 469 posts
  • Joined: 11-January 06

Posted 19 March 2006 - 11:10 AM ( #10 )

happens

themuffingirl

  • themuffingirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 47 posts
  • Joined: 09-March 06

Posted 19 March 2006 - 11:18 AM ( #11 )

did u press B when stand by came up or did any of u 2 press B when stand by came up cause when iconnect with my v3 and press B it never faols . :rolleyes:

tamagotchi_lover911

  • tamagotchi-lover911 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 563 posts
  • Joined: 09-February 06

Posted 19 March 2006 - 02:11 PM ( #12 )

That's confusing

tamacrazy_101

  • tamacrazy-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,626 posts
  • Joined: 01-March 06

Posted 25 March 2006 - 01:39 PM ( #13 )

uhh...sure is tamagotchi_lover..well accutally i don't think i did. well i did but...NO CLUE!

Tamacool

  • tamacool user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,764 posts
  • Joined: 09-April 05

Posted 25 March 2006 - 03:42 PM ( #14 )

Well, Tamagotchis don't connect when they are in direct sunlight, so it might of been that,