Jump to content


Photo
- - - - -

AKK!


  • This topic is locked This topic is locked

ashe_tamagotchi

  • ashe-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 33 posts
  • Joined: 16-June 05

Posted 17 March 2006 - 11:07 AM ( #1 )

Ok, today my bro was playing his V1 and then the screen faded. The screen was blank and every time he hit the bottom of the tama the egg would be in the middle(:()and then it would fade! My bro thought for a sec (even though he is 6!) he took the back cover of and it was beeping like crazy. He loosend the battery a little. An egg appeard. It worked! The tamagotchi (my bro gave to me but I gave it back as a present) was very old. My bro got it when he was five. Has anyone had this :( Thanks

Replies

5

Views

200

Started

17 Mar 2006

Last Post

17 Mar 2006

tama_angel_lover

  • tama-angel-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 483 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 17 March 2006 - 11:34 AM ( #2 )

Well I once had something similar with my Angelgotchi. I was replacing some batteries and I accidently put one in the wrong way and the screen also whent blank and whenever I pressed a button the screen would not be blank and my charecter would bounce around on the screen but only for like three seconds. My angelgotchi was growing like normal and it was really hard to take care of it since I could not see what I was doing, it was especially hard when I had to play games to fill up happy hearts since I could not see the star that I had to jump over. I would say that the next time this happens take the batterie out and put it back in making sure it is in with the plus side up and not in to tight or to loose.

Hope this helps.

ashe_tamagotchi

  • ashe-tamagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 33 posts
  • Joined: 16-June 05

Posted 17 March 2006 - 01:50 PM ( #3 )

yeah, but its tamagotchi connection V1. but tamas are battery powerd so....

tamagotchi_lover911

  • tamagotchi-lover911 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 563 posts
  • Joined: 09-February 06

Posted 17 March 2006 - 05:55 PM ( #4 )

Sometimes the batteries do that sometimes. But not that much.

stefie116

  • stefie116 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 81 posts
  • Joined: 13-March 06

Posted 17 March 2006 - 06:08 PM ( #5 )

Maybe you just had a battery leak.

kevin101015

  • kevin101015 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 27 posts
  • Joined: 11-March 06

Posted 17 March 2006 - 08:55 PM ( #6 )

no B) B) B)