Jump to content


Photo
- - - - -

Battery PROBLEMS


  • This topic is locked This topic is locked

Mireiko-sama

  • mireiko-sama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 171 posts
  • Joined: 14-August 04

Posted 15 February 2005 - 05:24 AM ( #1 )

All four of my first wave Tamagotchi Connections have had 5 batteries over the past 5 months.

The first batteries lasted two months.

The second batteries lasted a week.

The third batteries lasted 4 days.

The fourth batteries lasted 2 weeks.

The fifth batteries lasted 1 week.

Is it the Connections or the batteries that's acting up? >_< How can I fix this mistake?

And yes, sound is always off and always in time mode when Tama is sleeping.

Replies

2

Views

156

Started

15 Feb 2005

Last Post

18 Feb 2005

luck1ech1ck

  • luck1ech1ck user photo
  • Group: Members
  • Posts: 114 posts
  • Joined: 28-December 04

Posted 15 February 2005 - 02:58 PM ( #2 )

Mine always does that, even tho the sound is off it makes a faint clicking noise...it all depends on if you got one of the 1st tamagotchis out...they all have the defect and they all die fast (ive had to buy MANY batteries also!)

LinkinParkLP16

  • linkinparklp16 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 03-November 04

Posted 18 February 2005 - 10:08 AM ( #3 )

Since I am in college--I do not have much time to play with my tamagotchis and both my connections died. One being the first set, and the second was from the second batch (of new colors). I do not see myself buying batteries for them any time soon. Maybe I will buy batteries formy green with glitter this summer?!? I can anlways play with my 3 original tamagotchis. which are still running :lol: but on pause now...