Jump to content


Photo
- - - - -

MY V3 WONT CONNECT!


  • This topic is locked This topic is locked

tamagirl550

  • tamagirl550 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 129 posts
  • Joined: 27-March 06

Posted 11 April 2006 - 04:55 PM ( #1 )

I HAVE TWO TAMA V3S AND ONE V2 AND ONE ONE OF MY V3S WHEN I GO TO V3 AND CHOOSE ONE OF THE CHOICES I TRY TO CONNECT WITH MY OTHER V3 AND I PUT THEM BOTH ON THE SAME CHOICE LIKE I PRESS GAMES ON BOTH V3S AND WHEN I TRY TO CONNECT THEM ONE OF THEM SAYS FAIL AND THE OTHER SAYS CONNECT BUT WHEN I PUT THE WORKING V3 AND THE V2 TOGETHER IT WORKS WHEN I GO TO OTHERS AND V1. PLEASE HELP ME!!!!!!!!!! :wacko: <_<

Replies

4

Views

159

Started

11 Apr 2006

Last Post

11 Apr 2006

tama_fan07

  • tama-fan07 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 63 posts
  • Joined: 08-April 06

Posted 11 April 2006 - 05:15 PM ( #2 )

I don't know what's wrong. It's probably a glitch. Maybe you can return your one that doesn't connect for a new one.

zdsbear

  • zdsbear user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 23-February 06

Posted 11 April 2006 - 07:04 PM ( #3 )

iLL PM YOU WITH THE ANSWER.

wekii94

  • wekii94 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 33 posts
  • Joined: 11-April 06

Posted 11 April 2006 - 07:18 PM ( #4 )

Mady it a v2 not a v3 and they just made it look like a v3. pm and i can add you to my buddy list so we can talk.

19283746599

  • 19283746599 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 475 posts
  • Joined: 08-April 06

Posted 11 April 2006 - 07:22 PM ( #5 )

I feel SO sorry for You. <_<